Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv

dyk

/ #235 Zbytocná podpisová akcia!!!

2015-02-18 09:30

Nic z toho. To trebalo povedat na referende :-) Teraz sa nám vláda iba vysmeje do oci a to plným právom. Ked Boh chce niekoho potrestat, tak mu vezme zdravý rozum.

Panna Mária v Litmanovej povedala: "Slováci majú dosť všetkého a tak im uz Boha netreba." Zbytočná podpisová akcia, lebo národ bol v referende za to, aby vláda schválila túto stratégiu. Toto je už iba fraška, referendum a tato podpisová akcia, na ktorej sa LGBTI budú smiat dovtedy, dokedy im to Boh dovolí :-)

.

.

http://www.tlig.org/cs/messages/272/

.

Proč chcete, abych mlčel?

20. dubna 1988

Pane, má sestra prosila, jestli je to možné, abys požehnal její kříž, jako jsi můj požehnal políbením?

Měj Můj Pokoj. Miluji tě. Přál bych si, abys Mě úplně poznala a viděla, kde jsem. Ano, sedím u tebe. Teď, když víš, kde jsem, zvedni medailon a kříže, které ti Yannula (moje sestra) dala, k Mým rtům. Políbím je a požehnám.

Zvedala jsem do výše jeden předmět za druhým a Ježíš je líbal a žehnal jim.

Jdi, počkám .... ano (zvedla jsem všechny předměty jeden po druhém, Ježíš každý zvlášť políbil a požehnal),

Vassulo, nepochybuj, piš: Kdokoliv si bude přát, abych požehnal jeho kříž a jeho medaile, rád to učiním. Pojď, nepochybuj.

Ó Pane, pomoz mi, ať to všechno pochopím!

Věř prostě, buď prostá, jako dítě. Miluji tě.

(Později:) Vassulo, mohu docela Sám dát vzkvést Své Zahradě. Ano, úplně Sám mohu obnovit Svou Církev. Sám Sobě stačím. Jsem Všemohoucí. Od tebe si vyprošuji jen lásku. Miluj Mě a dovol Mi dělit se o toto všechno s tebou.

Ó Pane, má láska k Tobě nemá hranic.

Květino, nerozuměla jsi? Nevšimla sis? Pojď, řeknu ti to: od počátku časů jsem se ukazoval na rozličných místech, rozličným lidem, v různých staletích. Jak to, že tvé století už nemůže vidět Má Znamení? Což jsem někdy říkal, že s tím přestanu, zjevovat se a konat Svá Znamení?

Tvé století je mrtvé a stalo se to jejich vlastníma rukama, že zpustli ... Já jsem Král králů, Živoucí Bůh. Jak to přijde, že Mě chcete umlčet? Proč Mě chcete mít mrtvého? Vassulo, ukázal jsem vám a ještě ukazuji, co se stalo z Mého tvorstva. Chápej, protože jsme vzájemně připoutáni, jdu s tebou napříč divočinou, abych ti ukázal, co bylo, co je a co ještě zbývá. Odklízím před tebou trní, aby ti neublížilo, protože kdyby ses ho dotkla, proniklo by tě a rozedralo na kusy, Mé dítě. Jsem s tebou, připravuji ti cestu. Nekonečně tě miluji a nechci, aby trny, které jsou na naší cestě, tě zranily a usmrtily. Vím přece, že pouhé jejich přiblížení ti způsobí smrtelný zápas. Vidím to všechno, Má Vassulo, a Mé Srdce to hluboce zraňuje. Ale přesto nejsou všechny tyto oběti marné. Ach, jak tě miluji, duše. Kdo Mne hledá, NALEZNE Mne. Zaklepej a OTEVŘU. Pojď, připomenu ti Svou Přítomnost.

:-)