Gothoom 2014 - Otvorený list autorom petície

Peter Bena

/ #12 Co sa chcelo dosiahnut

2014-07-30 08:17

nemyslim si, ze niekto chcel niekomu zakazovat festival a zabavu. Cielom bolo, aby sa vypustilo to, co vzbudzuje verejne pohorsenie a aby ostalo to, co je prijatelne. Ako je spravne napisane, hudbu stvoril Boh. Ale ked sa povie A, treba povedat aj B. Boh stvoril hudbu na svoju oslavu. Nie aby ludia ho preklinali a obratili proti nemu a tym, ktori mu zasvatili svoj zivot.

Ver mi, mnoho krestanov by rado prislo na dobry rockovy ci metalovy festival, kde by vsetky piesne boli oslavou Boha a jeho lasky, vsetkych tych obdivuhodnych a zazracnych veci, ktore Boh vo svete kona. kritika nie je namierena voci metalu ani metalistom, ale voci tomu ak sa zabudne pri metale na Boha. pripadne nezabudne, ale metal sa pouzije na diablovu oslavu. verim, ze ziaden krestan necaka, ze Cirkev bude urazky Boha schvalovat. Ak by to niekto nemyslel vazne, aj predstierana modlosluzba je modlosluzba. zial. a na toto sa upozornuje.

Bratia a sestra z kapely: Dostali ste mimoriadny dar od Boha oslavovat ho svojou hudbou a je to aj vase poslanie. Nezabudnite ho chvalit kazdy den, lebo cez vasu hudbu mozete ohlasovat evanjelium a Boziu lasku tym, ktori Boha nepoznaju a na metalovy festival pridu. Vzdy na to pamatajte. Zelam si, aby ste na tom festivale ohlasovali evanjelium. Ak si tuto vasu prorocku a apostolsku ulohu uvedomujete, dobre je. Nech vas Boh zehna +:) len prosim davajte pozor, aby ste pri obhajobe metalu nezabudli na obhajobu Boha ;)


mimochodom. Ak si niekto mysli, ze hanobit Boha vramci zabavy nie je zle, nech sa postavi na namestie a zacne spievat o svojej manzelke, ze je krava, sliepka, ku..., pi... a uvidime kolko mu vydrzi jeho manzelstvo a argument, ze len zabava... skor nez pride domov, bude mat na chodniku veci zbalene. Ak ma niekto zivy vztah s niekym, ani zo zabavy nemoze niekoho znevazovat. A to iste plati pre zivy vztah s Bohom