Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".


Hosť

/ #438 Re: Re: Nedá sa mu veriť

2014-07-19 06:47

#422: - Re: Nedá sa mu veriť

okupácia 68 - keď sa dnes pozerám na celosvetové dianie, globalizaciu a nastupujúce NWO....presadzujúce likvidáciu tradičnej rodiny, likvidáciu starých a nemocných (eutanázia), podporujúce homosexuálne manželstvá a detský sex (masturbácia od 5 rokov)) v širších súvislostiach s odstupom času vnímam dnes zásah ozbrojených zložiek waršavskej zmluvy v 68 aj keď to bolo  riešené pohoršujúcou formou - za správny (v zmysle: chrániť niekoho pred ním samým). Okrem toho nesmieme zabúdať že sme rusov pozvali my sami. Ťažko dnes konštruovať ako by to dopadlo nebyť Biľakovej pozvánky. Pripomínam tiež že na západe vtedy prebiehala sexuálna revolúcia, hnutie hipiess - masívna propagácia úžívania drog....morálka západnej kultúry nabrala dekadentný smer vo všetkých oblastiach. V USA sa fyzicky likvidovali nepohodlné osoby (politici bratia Kennedyovci, "umelci" J.Lennon, J. Hendrix a mnoho ďalších) Toto sme tu tiež chceli mať? Oproti týmto aspektom môžem dnes s kľudným svedomím a s malou nadsádzkou nazvať obdobie normalizácie v ČSSR po 68 ako socializmus s ľudskou tvárou...a to som ich v minulosti neskutočne nenávidel jak komunistov tak i rusov. Čo sa týka tej "prosperity" západu a USA...to je čo, umenie vytvoriť blahobyt svojim občanon na úkor polky sveta a ešte sa zadĺžiť? To dokáže hociaký cigán. Dnes dlh USA je taký že každá priemerná americká rodina má dlh 1 mil. dolárov - degeši. To už aj rusi sú na tom lepšie ;)

Inak západ sa na nás vysr. aj v Mnichove, nemyslím si že sa nemontoval do toho v 68 kôli sile ZSSR, nemontoval sa do toho preto lebo nás majú na háku. Hlavne nemci naším národom pohŕdajú ešte viac ako rusmi, sme pre nich len lacná pracovná sila NIČ VIAC! A čím viac sa im budeme pchať do zadnice tým viac nami budú pohŕdať. Lebo priznajme si nič iné nevieme, keď sme boli s rusmi boli sme ruskejší ako rusi, teraz sa snažíme (nie všetci) byť americkejší ako američania....no kto by si vážil taký národ bez vlastného názoru? (to nie je môj pohľad) V 89 s názvom nežná nás už waršavská zmluva neuchránila pred prevratom financovaným Sorosom (verejne to priznal) a dôsledky pre slovákov sú fatálne..zachvíľú nám nebude patriť ani naša zem pod zadkom ani voda NIĆ - ani naše holé otrocké zadky....Situácia je neúmerne horšia ako pred 89 a BUDE HORŠIE.

Čo sa týka tej Kiskovej pozvánky pre toho zločinca z majdanu (aby som zachoval tému) - opakujem, je to pľuvanec slovenským občanom medzi oči.

 

Uvítal by som vysvetlenie vety: "..............ide o udržanie bohatstva malej časti sveta na ÚKOR(?) ostatných." To akože rusi majú ten plyn a ropu rozdať? nerozumiem....