Chceme naspäť Kristínu Kormúthovú


Hosť

/ #137

2014-05-23 17:19

väčšina cudzincov na nás, Slovákov, hovorí že sme rasisti, sebecký, arogantní a podobne. musím uznať že z časti je to pravda, ale prečo? pretože politika. akí poslanci takí občania. musíme sa podriaďovať tomuto debilne nastavenému systému a zakaždým sa domáhať spravodlivosti. toto je tak strašne na hlavu postavené až to bolí, cigáň ktorý ju okrádal je bez problémov na slobode a obvinenia a ona čo napísala jeden status má pohnojený celý život. najhoršie na tom je že to síce napísala v množnom čísle no myslela to len na cigáňov práve tohto typu, ktorí okrádajú... naozaj nechápem prečo sa do toho miešali ostatní cigáňi, ktorí sú na scéne významnejší. oni veľmi dobre vedia ako to táto (bohužiaľ) bývalá moderátorka myslela, lenže opäť ľudská vypočítavosť sa nezaprie a dobre sa im to hodilo aby bolo o nich aspoň čo to napísané. veď popularita sa hodí. navyše na takýto účet. takže môj verdikt k celej udalosti:

- prijať ju naspäť do roboty na post, ktorý robila do vypuknutia tohto problému
- TRESTNE STÍHAŤ CIGÁŇA, KTORÝ JU OKRÁDAL
- VEREJNÉ OSPRAVEDLNENIE TEJTO DIEVČINY CIGÁŇOVI ZA STATUS
- všetci významní, ktorí nafukovali túto problematiku do absurdných rozmerov, no ich sa potrestať nedá, ale MÔŽU SA HANBIŤ, PRETOŽE TO BOLO TAK NESKUTOČNE TRÁPNE, aby si získavali popularitu na takomto prípade, pričom veľmi dobre vedia aká je situácia na Slovensku a ako tento problém vznikol
- ukončiť tento rasizmus, rasizmus nie je len keď bieli utláčajú tmavších, ALE AJ KEĎ TMAVŠÍ UTLÁČAJÚ BIELYCH

takže asi toľko k tomuto. naozaj mi je na grc z toho jak je tu všetko nespravodlivé.

ps: vzhľadom k tomu, že má zbrojný preukaz, je jasné že nie je rasistka, inak by neprešla testami. a vzhľadom k tomu, že ho neodstrelila rovno jak ho tam zbadala tak to tiež dosvedčuje o tom že v hlave asi niečo má.
ps: dúfam že ma nezbijete, nezavriete alebo nebudem trestne stíhaný za to že som napísal cigáňi namiesto rómovia, ale slovo rómovia mi tu podčiarkuje ako gramaticky nespisovné, pričom pri slove cigáni mi to nepodčiarkuje.