Petícia za ukončenie ozbrojenej agresie na Ukrajine

Peter

/ #20 Svet je iný ...

2014-03-09 10:14

Každý má právo na svoj názor. Ale každý človek, keď má potrebu svoj názor prezentovať a niekoho alebo niečo odsúdiť alebo podporiť, mal by si vypočuť obidve strany sporu, mal by sa čo najdôkladnejšie (podľa možností) oboznámiť s dôvodmi oboch strán a mal by zobrať do úvahy všetky dostupné, podľa možnosti objektívne informácie. Môžem Vás na svoju česť ubezpečiť, že informácie, ktorými nás kŕmia naše masmédia, ktoré sú v područí EU a USA sú účelové, neobjektívne, klamlivé a zavádzajúce. Ukrajina a jej ľud, ako mnoho iných zemí predtým je len zámienkou rozpínavosti a vplyvu USA a EU, tam sú úplne iné záujmy ako pomoc utláčanému ľudu.
Áno bola a je tam chudoba a páni nevedia čo ešte - mimochodom, u nás je to inak??? A to sme už dosť dlho členom EU a NATO, ... Ale už nikto o nás nemá záujem, už dostali čo chceli. Pardon, ešte onedlho si vezmú našu pôdu a vodu.
V regióne bol kľud, rusi sa veľmi nemiešali. Až do doby, keď sa podľa dlhodobého plánu a príprav rozširovania nezačali miešať USA a EU. Veď nie sú normálni (oni si nedajú ani námahu detailne sa oboznámiť s prostredím a pomermi) žiadať od Putina, aby im odovzdal, nech aj prenajaté územie a svoje vojnové loďstvo. To môže napadnúť len zdegenerované mozgy spoza mora.
Nie som obdivovateľ Rusov, ale v tomto prípade som ich zástanca. Je mi ľúto Ukrajincov - nevedia čo činia, sú naivní ako my pred 25 rokmi.
Ľudia, prosím rozmýšľajte, čítajte, dávajte si do súvisu bez predsudkov, zášti a klapiek. Svet je iný, ako nám ho vykreslujú. V tomto prípade, bohužiaľ.
Robme všetko preto, aby nebol ešte zďaleka iný, ako si ho vôbec dokážeme predstaviť. Plány USA s odnožou EU sú jasné a dnes už preukázateľné - expanzia za každú cenu, podmanenie, príp. likvidácia, samozrejme "humánnou a demokratickou cestou".