OKAMZITE ZVYSENIE MINIMALNEJ MZDY V SR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M

/ #10 Re: Re: sdkiw

2014-01-10 00:19

#2: - Re: sdkiw

Najprv si naštuduj niečo o Eurofondoch a potom tu blabol blbosti. Vôbec sa nevyznas v problematike ... Slovensko zatial na Eurofondoch zarobilo nehorazne miliony eur (to, že ich politici z velkej casti rozkradli ani nehovorim) oproti tomu, čo do EU dalo. Asi si myslel fakty, ze SR nečerpá niektoré oblasti EuroFondov a ze v buducnosti bude viac platit ako ziskavat. Ale EU poskytuje SR ako aj vsetkym ostatným štatom ine benefity, ktore podporuju ekonomiku. A fakt si trafil to IQ, ale na seba. Nevyznas sa v problematike ani nevieš čo by malo za nasledky zvyšenie minimalnej mzdy. Jednym z najvačších problemov by bola obrovská nezamestnanost, krach mnohych zamestnávatelov, totálna chudoba, ziadny export, ... Takže si najprv nastuduj k teme a potom sa vyjadruj. A ked uz si nacal to IQ, tak by si si mal skontrolovat svoje a doucit sa aspon základy ekonomie.

Nehovorím, ze na Slovensku je dobre a netreba to zmenit, ale takýmto spôsobom sa Slovensko len pochová. Keby to bolo tak lahke, tak to tu uz je davno a politici by zdvihli tu mzdu lebo by zarabali zas viac ... Ako ste si zvolili, tak mate!

 

PS: tato stranka je dobrý nápad ak je to legislatívne uznatelne a nie je to len zberna osobnych údajov, ktore sa predaju spoločnostiam. A nezaskodilo by sa zamysliet nad vedením tohto projektu, poprípade urobit personálne zmeny, aby to nabralo serioznejsí dojem. Ale napad vazne chvalim.