Výzva slobodných občanov Slovenska

peter179

/ #204 Re: Re: Čo a Maďari nebudovali majetok Slovenska?

2013-11-01 11:05

#201: Fredy - Re: Čo a Maďari nebudovali majetok Slovenska? 

 Áno. Ale nie je to riešenie maďarskej otázky. (Všetko so všetkým súvisí). Všetci bežní ľudia v týchto štátoch sú zbedačení činnosťou svojich vlád, bez ohľadu na národnosť. Sme malí, zaujímaví už len zo strategického hľadiska, ale sami nedokážeme nič. Udusia nás, zlikvidujú. Obzrime sa! - (áno, vždy bola iná situácia, iná doba, ale) v 68 sme boli sami - zlikvidovali nás a len z dôvodu rozumného slabého odporu neutopili v krvi, ("západ" sa na nás vykašľal, presne tak, ako v 38), v 89 padol celý socialistický blok - bol to záujem USA a ich západných prisluhovačov, všetko vtedajšie dianie bolo v ich réžii, najmä z ekonomických dôvodov. (za posledných cca 150 rokov bolo takmer všetko dianie na svete v réžii a v zmysle záujmov západných štátov). Hľadať charakternosť v USA, je ako hľadať ihlu v kope sena - uvedomte si, na čo všetko a na koho všetkého (dokonca aj na svojich spojencov) sa vykašľali, lebo to nebol ich momentálny záujem. Správy o americkom barbarstve sú nám podávané zásadne prekrútené, ale reálne následky ich demokratizácie a nezištnej pomoci trpiacemu obyvateľstvu je vidieť aj zo správ, ktoré nám podsúvajú - stačí Irak, Lýbia. Sýria mala na kahánku a pomohol jej len ekonomický záujem Ruska, inak by bol ich osud spečatený. (Dokedy ešte bude USA beztresne vyčíňať po svete?)

Nás sa nemá kto zastať a teraz už obzvášť. Podporu a spolupatričnosť môžeme hľadať a možno nájdeme len v ľuďoch s podobným osudom, ako je ten náš. Postihnutá je ČR, Poľsko, Maďarsko, Rumunsko, Bulharsko, štáty bývalej Juhoslávie, ...

V minulosti vraj bola slovanská ríša najväčšou a najsilnejšou vo viac, či menej známej histórii ľudstva. Rozkladala sa na takmer celom území Európy. Jej rozklad a rozpad spôsobila práve naša slovanská nátura, nevraživosť, závisť, ... Táto epocha sa už bohužiaľ nikdy nevráti, i keď by to bolo krásne. Učme sa zo svojej histórie, neopakujme chyby z minulosti, stačí tie z minulého storočia. 

Preto buďme slušní, rozumní, tolerantní, vysvetlujme, hladajme to, čo nás spája, nie rozdeluje. Vzájomne sa potrebujeme.




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...