Zastavme projekt "revitalizacie" parku pri Karpatii v Humennom

j. zver - krotky

/ #82 hrr ho mu ho do neho aj z neho hned

2013-04-11 18:19

Neviem. Sedim si tu n hajzli a tiez by som k tomu niečo povedal. Prvé, čo mi napadne je, že mam na to krátku klábosnicu..

udivuje ma nazor ľudí, ktorí sa rozhodli niečo s vecou robiť napriek tomu, že v nej nefiguruju. Že v nej nie sú ucastni. Nemozu byt - z rodinnych dôvodov; anglicko, bratislva, senec - nezáujem po celé tie roky o dianie v milujucom meste-homonne.. Nie, nie!, ja viem, o čom tu hovorim - hovorim totiž o sebe.
je uchvatne, že zena-matka, ktorá ako dievca prisahala svetu boj je zrazu tu, a cíti všetok tunajší dominantny pach. Je úžasne, že ucitel-nadhadzovac kúpil desatoro v bazari a ponuka ho na predaj - Je ohromujuce, že treneri prestali dbať už svojich zverencov a len tak, samostatne cvicia.

tristný cieľ je treba naplniť - kúpiť si to, na čom nezalezi za statky, ktoré je treba si požičať. Nuz, zdravý ostan, ľude humenský a teš sa z toho, čo máš, a čo sa ti ušlo. Aj ja mam, čo si zasluzim - sedím, kde sa ešte dá a hovorim, na čo mi stací.. :kých:

teraz naozaj - som rad, a úprimne som rad, že bezbrehu hlúposť vychovať dieťa bezprizorne ste uz zavrhli a som rad, že staré mamy dostanu čo preto. Tesim sa, že ľudia s obmadzenym pohybom s pohli vpred a najdu, čo nenajde snáď nik. A najväčšiu radosť mam, keď vidím, že kupci môžu kupčit zas len preto, že nenajde sa ten, kto by ich hnal.