Hromadná pripomienka k Návrhu na uzavretie Dohody o spolupráci v oblasti obrany medzi vládou Slovenskej republiky a vládou Spojených štátov amerických
Ukončenie podpisovej akcie na podporu hromadnej pripomienky
Veľká vďaka Vám
Ďakujeme, za každú snahu zastaviť toto šialenstvo. Ďakujeme, že bojujete za ľudí, za nás, naše deti. Dúfam, že títo blázni a zároveň hazardéri ľudských životov na Slovensku budú za túto vlastizradu odsúdení tak ako sa patrí. Vieme všetci dobre ako pracujú súdy, že je ťažko dovolať sa spravodlivosti ale verím, že raz to príde. Musíme byť súdržní. Len ma zaráža, že sa nevieme všetci spojiť za túto vec aspoň tak ako za vraždu Kuciaka. Veľká vďaka Vám.
Ďakujem za poďakovanie, ale skôr by sme my ostatní mali poďakovať vám za bohumilu iniciatívu. Ja osobne nechcem, aby na území mojej domoviny pôsobila banda sfetovanych lgbt a pritiahla pozornosť ruských zbraní.pre mňa sú amíci nepriatelia a takých si do kuchyne a teda aj Kuchyne nikdy nepustím!!
Super ze to aspon niekto rieši a snaží sa poukázať zasa na neporiadok zo strany nekompetentných
Dekuji p. Machala, za vase potvrzeni a hlavne za vasi praci. Jsem Ceska, ale ke Slovensku mam samozrejme blizky vztah. Velmi podporuji snahy politickeho hnuti Repubika. A take, CR je v bezprostredni blizkosti ke Slovensku. Kazdy rozumny, a vlastenecky obcan, musi "bojovat" proti nadvlade a uzurpatorskym krokum druhych. Protoze vse je vzdy otazkou postupnych kroku, nejdriv jedno uzemi, pak druhe. Proto vas podporuji. Jana
This comment has been removed by the person who wrote it.
Ďakujem za Vašu odvahu a nasadenie. Modlím sa, aby táto plánovaná podlá ZRADA slovenského národa nemohla byť dokonaná.
dakujem/e , ze ste aspon narychlo a aspon toto zorganizovali ... lepsie nieco ako nic, no... vsetci vieme ako to bolo zamerne nacasovane a vlastne ludia ukrateni o viac a lepsie moznosti zaprotestovat...
chcem verit, ze tato peticia bude mat aspon nejaku vahu, bez ziadnych znevazujucich a zlahcujucich myslienok, no je to 'len' peticia a 'len' k pripomienke....
treba (aspon na zaciatok na papieri?) napisat riaden protest a raznu ziadost vyjadrujuce nesuhlas a ziadost , aby taketo nieco sa vobec neprejednavalo - vsak je to absolutna absurdita, taketo nieco si vobec dovolit predlozit ...
a hlavne my - ludia, narod Slovenska (aj tym ako su tieto peticie stanovene ci pisane, ci uz cokolvek...) prestat vystupovat a prezentovat sa ako posledni podriadeni prosiaci poddani a zacat vystupovat s poziadavkami atd (sorry, neviem chytro najst spravne vyrazy - ale ma to byt nieco raznejsie a sebavedomejsie) .... z pozicie ludu, ktory ma moc a schopnosti (keby to chcel a vedel, a vedel sa spojit a nie sa kazdy spoliehat, ze to niekto druhy spravi atd) a s vedomim, ze treba konat, a nielen vypisovat a nariekat a stenat a len DUFAT ze... samo sa to ... asi spravi a napravi vsetko ....
Ďakujeme aj Vám za Vašu iniciatívu! Pán Boh Vám mocne žehnaj a ochaňuj.