Zrušenie testov na Maturity 2015 zo SJL
ako dopadnú testy, pretože sú skutočne podľa vyjadrení maturantov veľmi ťažké zbytočne tak stresujúce.
Re: Re: WTF
Ked ste tu vsetci taki mudri az vam ten rozum cez usi vyteka, tak mi odpovedzte na jednoduchu otazku:
CO ROBI MATEMATICKY PRIKLAD NA MATURITE ZO SLOVENSKEHO JAZYKA?
a bonusova otazka pre buducich geniov:
Vymenujte 10 veci, (okrem gramatiky - pisanie y/i atd) ktore ste sa naucili za 4 roky SJL a budete ich vyuzivat (nedajboze casto) vo vasom kazdodennom zivote. Som zvedavy, ci niekto napise jednu..
Re: WTF
ten tes nebol až takí tažky 2 ukažki boli uplne lachke v tom teste samozrejme
Re:
mi povec že to si nevedel však ked sa nato pozreš logicky tak to bolo lachke ako by nam dali bod zadarmo len to mi povec že si to nevedel
Re:
Keby si sa mala ucit len co v zivote vyuzijes tak chod do lesa strielat srnky lukom. My civilizovany ludia vieme ako dolezity je aj vseobecny rozhlad
asd
Nechapem preco placete nikto sa vas na znamky z maturity pytat nebude plus ked chcete ist na vysoku skolu tak vas zoberu skoro vsade.... (skoro= ked som retard mam bezne 3 nedajboze 4 na strednej a hlasim sa niekde kde beru 25 ludi tak jasne ze nemam sancu) a to opisovanie na odbornych skolach.... Opisuje sa v priemere vsade rovnako a aj keby to bolo prave na tych odbornych horsie mnohe vysoke skoly stahuju cca 30 bodov na prijmackach len koli tomu ze tam idete z odbornej skoly a nie gymnazia ale jak hovorim dostat sa skoro hocikde nieje problem...
Re: Re:
co trepes ? ...chodim na gympel uz 4.rok a nikdy som nemala kazdy den slovinu.
Mali ste sa ucit a ne plakat
Re: Hmm
áno , niekto je určite " K.O.C.K.A ale B.I.F.Ľ.O.Š" keď sa pripravuje na jedinu doležitu skušku SŠ... ja by som skorej povedala, že ten, čo knihu ani neotvori je D.E.B.I.L. amen
| This discussion has been closed. |
Re: Re: WTF
#116: your face - Re: WTF
to je pravda ze na slovensku je problem mat aj tych 500€ v cistom