Zdaňovanie zdravotníkov za vzdelávacie podujatia
A dost!
Lekari, dajme sa konecne dokopy a nenechajme si skakat po hlave! V jednote je sila! Dlhorocna pasivita a znechutenie nie je cesta! Je nacase, aby sme prestali byt objektom na odvracanie pozornosti od inych kauz!
Je to súčasť masáže verejnej mienky proti lekárom. Táto propaganda odkláňa laikov od konzumovania služieb zdravotníctva, tým šetrí peniaze výbercov zdravotných odvodov. Časť pacientov presmeruje do Dr.Maxov, kde si priamo za svoje nakupia voľnopredajné lieky a znova zvýšia benefit Penty, p.Širokého a iných vyvolených. Až budú všetky profesie zdaňovať občerstvenie, som za, aby lekári neboli výnimkou.
To sa neda komentovat, to sa komentuje samo. Minule som bol na drobnej akcii kde som si dal kavu a nealkoholicke pivo, predpokladana suma na osobu 45 eur, zaplatit mam nieco okolo 8,55 eur, bola to vzdelavacia akcia kde sa mam nieco nove naucit!!! To nealko pivo a kavu by som si kupil radsej sam ako som tam naznacil a V pokoji popocuval prednasky. Zaver? To je Slovensko!
Vytváraný jednoznačný mediálny tlak bez odbornej a dlhodobejšej diskusie a potrebného overenia navrhovaných úprav zavádzaných do praxe. Nečinnosť VUC ....a nekompetentnosť jeho pracovníkov . (zbytočný medzičlánok). V neposlednej rade neprehľadnosť platieb za služby lekárov poisťovňami ....aj v zmysle kontroly odborných výkonov pre pacienta.
"Postihy" sa týkajú najmä ambulantných lekárov,
| This discussion has been closed. |