Peticie.com

Petícia Za klímu, za budúcnosť

KLÍMA ŤA POTREBUJE - POKRAČUJEME 

Hosť#1 Nov 26, 2020, 20:47
Držím Vám palce a verím, že sa podarí naplniť všetko, za čo bojujete. Čím viac ľudí sa k Vám pripojí, tým je väčšia šanca, že svojim potomkom zanecháme zdravé, nezdevastované prostredie nielen vhodné na život, ale aj oplývajúce dych vyrážajúcou krásou prírodných scenérií a rozmanitosťou flóry a fauny. Stačí len nemyslieť v prvom rade na seba.
Hosť#2 Nov 26, 2020, 21:43

Kludne poskytnem podpis aj na papieri, ak by to bolo nevyhnutne, aj ked najma vzhladom na temu peticie mi pride absurdne pouzivat papier zo stromov. :) Drzime palce :)

Hosť#3 Nov 26, 2020, 22:22
👍ak bude treba, dajte do obehu peticiu, ktoru si vytlacim/e, vypiseme a podpiseme, tak ako to urobili My sme les, ak sa nemylim. Najlepsie, ze tym sposobom sme trochu z toho lesa museli ubrat.😃Vela sily do dalsieho boja zelam - nam vsetkym.
Hosť#4 Nov 27, 2020, 00:04
Ďakujeme
JAHO#5 Nov 27, 2020, 04:51

Ďakujem za Vašu každodennu snahu zmeniť veci k lepšiemu. 

A 1000x dakujem aj za moje deti. 

Hosť#6 Nov 27, 2020, 05:14

Ďakujeme a držíme Vám/nám palce.

Hosť#7 Nov 27, 2020, 05:30
Ďakujem, že sa usilujete niečo zmeniť, pevne verím, že poslancom na našej planéte záleži... ;)
Hosť#8 Nov 27, 2020, 06:08

Re:

#2: -  

Súhlasím.

Hosť#9 Nov 27, 2020, 07:43

Ďakujeme, že sa usilujete zmeniť klímu k lepšiemu pre naše deti, ale aj nás.

Hosť#10 Nov 27, 2020, 08:08
Ďakujem za info, držím palce a prajem veľa síl do ďalšieho boja 💪💪💪 Branislav
Hosť#11 Nov 27, 2020, 08:09

Vďaka

Ďakujeme, že ste na čele tohoto úsilia a posielame vám množstvo pozitívnej energie. Nie každý si uvedomuje, že keď sa tento problém nezačne riešiť dnes, dôsledkom nebude iba zhoršovanie stavu životného prostredia a biodiverzity, ale aj celkovej ekonomickej a geopolitickej situácie, zhoršovanie životných podmienok ľudí po celom svete, prehlbovanie svetovej chudoby, nové vojnové konflikty... Ale je nás stále viac, aj vďaka vašim aktivitám a šíreniu osvety, a za to sme vám všetci vďační <3

Hosť#12 Nov 27, 2020, 08:55
VEĽKÁ VĎAKA ZA VŠETKO! Držme si palce, aby to vyšlo 🙏🌳
Anič#13 Nov 27, 2020, 09:04

Myslím, že pri takomto ministrovi ako máme je veľká šanca na zmenu. Ďakujem, že ste jej iniciátormi. A my s vami.

Ivana Pesek#14 Nov 27, 2020, 10:13

Velke dakujeme

Aj ja viem kedykolvek pridat podpis, len staci dat vediet kedy a kde sa to bude dat.

A drzim Vam rovnako palce, je to beh na dlhe trate, ale s obrovskym vyznamom. Kiezby sa to cele podarilo schvalit!

Hosť#15 Nov 27, 2020, 10:46
Vdaka za vasu neutichajucu snahu. Urcite vas podporime znovu. Dakujeme a vela uspechov!
Hosť#16 Nov 27, 2020, 10:54

Ďakujem. Dúfam, že vyhráme boj za lepšiu Klímu. 🍀🍀

Hosť#17 Nov 27, 2020, 14:04
Ďakujem Vam za Vašu prácu. Je mi ľúto, že tak dôležité, snáď najdôležitejšie, problémy súčasnosti sa neustále odsuvaju!!! Hľadajú sa kompromisy, ktoré nie sú prínosom. Prečo sa napríklad, nezapoja koncerny a výrobcovia, ktorí nás v dôsledku zaplavili tonami obalov? L. Zarska
Hosť#18 Nov 29, 2020, 09:37
Ďakujeme!
Hosť#19 Nov 30, 2020, 14:29

Vyborne! Odvadzate vsetci skvelu pracu, drzim palce, prajem vela energie a pevne verim ze to v tom nasom parlamente prejde, mate moju plnu podporu.

Hosť#20 Nov 30, 2020, 15:59

Dennis L. Meadows, Prekročenie medzí

Robíte úžasnú prácu, hlboko si to vážim. Som poctená, že som mohla podpísať petíciu.

Pozn.: Jednou z najdôležitejších požiadaviek je : dostať do škôl v rámci vyučovania, ako povinný predmet /namiesto náboženstva a tzv. predmetu "etika", "Prekročenie medzí rastu, Sledovanie a vlastné posudzovanie " výstupov Rímskeho klubu" primerane k vzdelávaciemu stupňu žiakov a študentov , prednášané odborníkmi, ktorí sa v SR profesionálne venujú tejto problematike. Bohužiaľ medzi pedagógmi takýchto odborníkov nemáme. Jedna hodina týždenne s účasťou odborníka, nahradí tisíce premárnených hodín etiky a náboženstva na základných školách a stredných školách. Dúfam, že som to povedala zrozumiteľne. Snažil som sa. Stav v školstve je už neudržateľný - čítať, písať a rátať sa žiaci učili už vtedy, keď Mária Terézie zaviedla povinnú školskú dochádzku. Ale myslieť sa žiaci učia len vtedy, ak majú to šťastie, že sa stretnú s niekým, kto ich k tomu podnieti. Rozodne však je to na našich školách len veľmi veľmi výnimočné, skoro by som povedala, že nemožné. Že by otvoriť rokovanie s MŠ SR a vééééľmi verejnú diskusiu /na úrovni asi ako pri výbere, napr. ústavných sudcov, alebo pod.? Ospravedňujem sa, že vstupujem do tejto témy, ktorá ma v súvislosti so školstvom irituje už asi 30 rokov. Oľga

Beka#21 Dec 02, 2020, 12:20

Petícia

Ďakujeme. My ľudia a predovšetkým planéta. Ďakujeme 🙏🏻💚

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.