Peticie.com

Výzva slobodných občanov Slovenska

Koniec beztrestnosti!

Hosť#1 Nov 13, 2013, 21:34
Jasné.
Hosť#2 Nov 14, 2013, 09:16
Držím palce, referendum je dobrý začiatok, po voľbe prezidenta, mu Smer zvýši právomoci a Kali bude predsedom vlády....Boh chráň Slovensko......
J.
Hosť#3 Nov 15, 2013, 10:46
Pán Bulla, so zákonom o referende je to dobrý začiatok...sledujeme...dúfam, že si nami volení poslanci konečne uvedomia, ako sa prijímaním nezmyselných zákonov vlastne smejú ľuďom do tváre...len aby si to uvedomilo čo najviac ľudí...
sardi1#4 Nov 15, 2013, 16:01

je to dobra vec,ale neviem ci su Slovaci ty pravy ktori sa postavia proti zlovoli gorily Fica, Kalinaka a vsetkych tych skrachovancov co su vo vedeni tohto statu od akoze revolucie

Hosť#5 Nov 17, 2013, 19:43
Dobrý večer.
Kde sa budú dať zohnať trikolori ?

Dakujem.
Hosť#6 Nov 18, 2013, 09:43

#5: - V galantérii

ada#7 Nov 18, 2013, 13:56
3
2013-09-11 22:35

No zahyň, studom večným zahyň, podlá duša,
čo o slobodu dobrý ľud môj mi pokúša.
Lež večná meno toho nech ovenčí sláva,
kto seba v obeť svätú za svoj národ dáva.
A ty mor ho! — hoj mor ho! detvo môjho rodu,
kto kradmou rukou siahne na tvoju slobodu;
a čo i tam dušu dáš v tom boji divokom:
Mor ty len, a voľ nebyť, ako byť otrokom.

Samo Chalúpka
Hosť#8 Nov 20, 2013, 17:33

Re:

#5: -

V hociktorej textilnej galantérii

Vyberte si prezívku#9 Nov 20, 2013, 18:37

Predmetúžasné

Ako krásne tu snívate o referende o spravodlivosti o ...... Zabúdate však na jednu maličkosť. Rokmi pestovanú zbabelosť slovenského národa. Nastúpia farári a ich prvá kázeň bude znieť: Búriť sa proti vrchnosti je hriech. No a máte po revolúcii. Zbabelosť slovenského národa nepozná medze.
Prečo som tak nenávistný proti slovákom. Som tiež slovák a mal som možnosť vidieť odvahu tzv. vodcov národa. Niektorí pri vidine judášských 13 strieborných sa vykašlali na národ. A tak je to aj teraz.
Možno že raz dá Boh a vyrastie nová generácia
ixák#10 Nov 20, 2013, 18:39

Predmetúžasné

Ako krásne tu snívate o referende o spravodlivosti o ...... Zabúdate však na jednu maličkosť. Rokmi pestovanú zbabelosť slovenského národa. Nastúpia farári a ich prvá kázeň bude znieť: Búriť sa proti vrchnosti je hriech. No a máte po revolúcii. Zbabelosť slovenského národa nepozná medze.
Prečo som tak nenávistný proti slovákom. Som tiež slovák a mal som možnosť vidieť odvahu tzv. vodcov národa. Niektorí pri vidine judášských 13 strieborných sa vykašlali na národ. A tak je to aj teraz.
Možno že raz dá Boh a vyrastie nová generácia
Hosť#11 Nov 24, 2013, 22:48
Napísať komentár
Hosť#12 Apr 04, 2014, 11:32
šírim...
bullpete#13 Dec 25, 2014, 13:27

Re:

#3: -  

Ak ste ochotný prakticky sa zapojiť do zmeny systému, ozvite sa mi na [email protected] - PB

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.