Výzva slobodných občanov Slovenska
Naivita
Už ma nenapadá ani názov
No a k súčasnosti: Zdá sa mi, že s takýmto mančaftom by bolo riziko ísť aj na pivo, nie tak do revolúcie. Je mi to naozaj úprimne ľúto. A trochu sa začínam hanbiť, že som Slovák. Naši predkovia sa musia obracať v hroboch, mnohí položili život v nádeji vo svojich potomkov. A potomkovia sú stále neschopnejší a neschopnejší.
Alebo študenti? Lekári a učitelia už prejavili svoju nespokojnosť, treba
ich zaangažovať do tejto výzvy. Ľudia, pomôžte !!! Šírte túto petíciu!!!
Re: Re:
Pán je lopta alebo celkom idiot? S takýmto duchom chudobným materiálom sa chcú Slováci niekam dostať? Viete asi kam. Pre "toto" sa má niekto obetovať, svoju rodinu, svoju existenciu? Daj sa preliečiť magor, ak to nie je rodové.
Re: Re: Re:
No ano, Slovaci sa potrebuju dostat dalej a Jezis, ktory podla mna revoluciu vo svojom nitru podporuje, bude nase svetlo. Myslim ze tento nazor zdiela vela ludi. Dostaneme sa tak, mozno az za hranice.
Re: Re: Re: Re:
Navrhujem a doporučujem menej Extáze (alebo iného svinstva), aspoň do doby utvorenia príspevku. Objavujú sa vám aj iné postavy?
Re: Re: Re: Re: Re:
#335: peter179 - Re: Re: Re: Re:
Samozrejme, ze sa mi objavuju aj ine postavy. Ale u vas bude asi nejako tenmno a bez svetla. Silny cajovy extrakt z orientalnych krajin by mohol byt riesenim precistenia. Ja ho uzivam denne. Neviem ako vy.
Prebuďte sa!
Slovákovi musí zostať holá riť aby sa k niečomu odhodlal. Čo to nevidíte?
Re: Prebuďte sa!
Veľká pravda. Ja som to už tiež vzdal. Je to smutné, je to hanba, ale bohužiaľ realita. Na druhej strane, je to život. Z histórie vieme, že pravda a spravodlivosť vždy ťahala za kratší koniec povrazu. A vzhľadom k tomu, že všetko je to riadené a zošnúrované, len málo čo sa dokázalo vymknúť z tohto zovretia. A takéto zmeny si potom obvykle vyžiadali veľké obete. Z tohto "záujmu a nasadenia" Slovákov je vidieť, že nám asi naozaj nie je najhoršie a ešte neprišiel čas a vlastne nie sú ani podmienky, teda ako vždy záujmy veľkých. Ak nie je záujem a nie je odozva, všetky perly sú zbytočné.
pred niekoľkými sekundami · Páči sa mi to
dostatočne motivujúci.Bolo by vhodné ju vylepšiť, doplniť skutočne realizovateľnú víziu. Kvetoslav Stuchlík
Podpora v plném rozsahu
Vydržať !!!
Už sa viac o petícii hovorí, nespokojnosť občanov rastie,
ono sa to všetko prevalí naraz, treba vydržať. Bolo to tak
aj v histórii (nielen nášho národa). Má to zmysel, treba s ľuďmi
o tom hovoriť, neboli zvyknutí myslieť sami za seba a mať vlastný
názor. A pozor, veľkou silou sú mladí ľudia. Je otázkou času kedy
sa začnú organizovať. Veď každý z nich nemôže odísť do zahraničia.
Vydržte a búrte sa ďalej.
Re:
presne tak,Slovaci su narod sprosty,zaspatý-holubicí,ako sme sa to ucili v skole,nie je nam pomoci. Tu radsej ludia budu "drzat hubu a krok"ako ovecky....,pretoze ani vladnut si nevedia. Nemam slov. Zozeru a zderu nas z koze cigani,asociali aj politici!!! Toto o par rokov bude jeden cigansky stat. Skoda akusi peticiu,aj ked si myslim,ze je spravna,lenze ako som napisala tento narod sa vie len stazovat, ale robit preto nebude nic, zo strachu!!!Vsetky kauzy,bordel, korupcie atd. sa tu "zameta pod koberec"!!! HANBA SLOVENSKU!
| This discussion has been closed. |
Re:
#325: Klára Malinovská -
Určite áno. Neviem, či je to tradícia Slovákov alebo len súčasne moderná a preferovaná kreativita. Mám pocit, akoby každý chcel nejako vyniknúť, odlíšiť sa od ostatných, presadiť sa. I keď je niečo dobré a dostačujúce, doplniť to niečim svojim, za každú cenu, aj za cenu straty alebo obmedzenia pôvodného významu a zámeru. Pôvodné úsilie sa triešti, drobí a nakoniec ide do stratena. Zdá sa, akoby si každý chcel plniť alebo plní len ten svoj vlastný kýblik, a pritom zabúda na to, že to pieskovište je spoločné. A u niekoho je to možno aj zámer. Prečo sme stále tak blbí a nepoučiteľní?
Sme na začiatku, a tak nejaká koordinácia ešte neexistuje, nemáme osobnosti, zjednocovateľov, tribúnov. Ale ak to takto pôjde ďalej, ani nebudeme mať, boli by zbytoční.