Peticie.com

Petícia za zachovanie trhoviska na Žilinskej ulici v Bratislave

Prvé stretnutie starostky MČ Bratislava-Staré Mesto a Iniciatívy na zachovanie trhoviska

Hosť#1 May 22, 2014, 09:50
Vdaka, nielen za informaciu, ale najma za to, ze bojujete za spravnu vec ! Ludia su od nespocetnych sklamani zo sposobu riesenia roznych veci unaveni,mnohi lahostajni - ale Vy nie. Preto Vam patri moja vdaka i obdiv a pripojenie sa k peticii bola len omrvinka oproti tomu, co robite Vy.Drzte sa ! O. Tibenská
Hosť#2 May 22, 2014, 10:33
Dobrý deň,
nebolo by možné trhovisko na Žilinskej zapísať na zoznam miestnych pamätihodností MČ BA Staré mesto a potom riešiť to ako súčasť nášho nehmotného kultúrneho dedičstva ? Vždy keď sa to trhovisko premiestni inde stratí to najdôležitejšie. V dobe, keď vzniká na meste Rada pre trhy mi toto celé pripadá úplne nelogické a zlé. Trhové miesta sa síce menili aj v minulosti ale prečo zbytočne brať ľuďomm ich históriu a spomienky.

Držím palce,

Michaela Kubíková
Národný Trust n.o.
Hosť#3 May 22, 2014, 12:32
... som skeptická, pani starostka už toho sľúbila neúrekom, ale "skutek utek". Málokto ma tak sklamal, ako ona. my síce patríme medzi nešťastníkov bývajúcich v reštituovaných domoch, takže sa nás trhovisko týka už iba dva roky, keď nás "vysídlia" niekde ... ale aj tak chceme, aby bolo trhovisko zachované. neveriť sľubom - treba mať alternatívu! ale cítim sa bezradná, tak napovedzte ...
Hosť#4 May 23, 2014, 12:13
Dobry den dufam ze aj moje deti budu moct nakupovat tak ako som ja nakupoval na danom trhovisku.s pozdravom Baranovsky

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.