Peticie.com

Stopka elektrickym kolobezkam

1200 dni boja za Zakaz ekolobeziek na chodnikoch...podarilo sa

Hosť#1 Aug 04, 2026, 07:49
Som za toto rad , lem som zvedavý ako to bude vyzerať v praxi , či to dôjde aj ku kolobezkarom že nemajú jazdiť ako blázni po chodníkoch . Ale aspoň niečo sa podarilo . Hurá
Stefan
Hosť#2 Aug 04, 2026, 08:15
super aj ja sa teším..
Hosť#3 Aug 04, 2026, 14:49
Súhlas so zákazom elektrických kolbežiek na chodníkoch aj obciach.!
Hosť#4 Aug 04, 2026, 14:50
Hosť#5 Aug 04, 2026, 14:50
Hosť#6 Aug 04, 2026, 14:51
Hosť#7 Aug 05, 2026, 07:34
Ďakujeme pán Beladič a takisto všetkým rozumným aktivistom.
Asi je dôležité pripomenúť aké nebezpečné sú aj nasilu vytvorené cyklotrasy na chodníkoch, kde sa chodci stávajú rukojemníkmi šialených rýchlostných presunov držiteľov kolies rôzneho charakteru.
Presne už spomenutí seniori, ktorí už nemajú také rýchle reakcie, mamičky s deťmi, či zamyslení ľudia prechádzajúci (stále po chodníkoch) aj cez cyklodráhu, sú dennodenne vystavení minimálne stresu so stretom držiteľov rýchlokolies.
Pokiaľ sa rýchlokolesári presúvajú po chodníkoch, majú byť nadmieru ohľaduplní voči chodcom a rešpektovať ich rýchlosť a slobodný pohyb po chodníku !!!
A ak sa rýchlokolesári rozhodnú jazdiť po trasách na cestných komunikáciách, rozhodne by mali poznať dopravné predpisy, a nepresúvať sa ala Ali z počítačovej hry.

A.ktivista
Hosť#8 Aug 17, 2026, 06:37
Dobrá práca

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Platená reklama

Peticie.com bude propagovať túto petíciu 3,000 ľuďom.

Dozvedieť sa viac...

Vyberte si rozpočet
Spôsob platby
Spôsob platby