Petícia za zrušenie registračnej dane za vozidlo
minimalne ZNIZIT /ak nie zrusit/ na rozumnu hranicu tie !sialene! poplatky, je to uplne sialene
Napisem len toto: kolobeh dovozu a predaja jazdenych aut sa uplne zastavil a tym chcem povedat len tolko ze ked nezarobim ja,nemozem dat zarobit inym...takto sa prehlbuje kriza vazena vlada.Len Vam je to jedno,Vy si vozite svoje zadky v drahych nepriestrelnych limuzinach,nam kazete aby sme riskovali nase zivoty a zivoty nasich deti v lacnych kartonoch a plechoviciach.Velmi pekne dakujeme......
Re:
Ako dlho este?
6300 podpisov este kolko chyba aby sa zazalo konat??? A ako sa tu mnohy nasieraju pekne aaa dalej nic pocas roka v Parizi bolo 11 strajkov a 3 generalne. Napriek socialnemu zabespeceniu o akom sa nam tu ani nesniva a platoch z rozpravky. Tak kto je tu kokot poslanec???? Nieee slovak primitiv bez hrdosti temperamentu a zbabely. A si nim aj ty co to prave teraz citas! Ano aj sused aj kolega ale hlavne ty! Tam zacni u seba!
kto si precita tento clanok tak mu bude definitivne jasne ze pokial tu bude vladnut fico tak nas budu nadalej na tychto nenormalnych poplatkoch zdierat:
http://www.teraz.sk/ekonomika/poplatky-registracia-vozidiel-stefanec/83776-clanok.html
Re: R.dan
ani na nové auta by som nedal R.dan
vela ludí si radšej kupi staré auto-a to kvoli RD
lepšie by bolo na novučičkych bezpečnych autach jazdit na sk
ale žial je to sk!sk je pre tmavých ktorí majú všetko od štátu-to nerieši nikto!!
hasič rušnovodič šof.autobusu-600eur plat-čo to kupiť lepšie auto a zaplatit Rdan
spozd.jozef f
Re:
Mas pravdu... Takto sa na trhu tocia stale tie iste vraky co tu uz su bez vybavy, motorizacie, stocene rozdrbane... Fakt parada....
| This discussion has been closed. |
Som za zrusenie poplatku za daň. Štát nevie ako ma ožobračovať ľudí.