Petícia za zníženie trestu pre Františka Koleno
Re:
Ono sa to asi klasifikuje ako utok na verejneho cinitela... trest je ale samozrejme absolutne neprimerany
som zabudol
Re: Re: Re: Re: ....
nepicuj a padluj a co je profesionalny kopac ked ma 1 prerazit koleno ? zas tak neprehanajte ze to je take strasne keby kopol normalneho cloveka tak dostane blokovu pokutu a mozno zapis a teras tu ide o 8 rokov tak sa nestrapnuj a podpisuj ,,,
Re:
keby ju zabil, dostal by menej?
určite jej mohol spraviť aj niečo horšie, ale v hlave si to rozmyslel.
8rokov je strašne vela za pomasírovanie holene nejakej policajtke.
nesúhlasím, a preto sa podpisujem
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Hamba štátu Slovensko fuuuj a ze preco ludia idu do zahraničia lebo slovensko je zapadakou
Re:
hanba je to, že sa takého činu niekto zastáva, dokonca si myslím, že obhajovanie takéhoto ohavného činu je trestné. p. koleno musí pykať ! podľa mňa je v jeho prípade aj 10rokov málo !!!
Re:
hanba je to, že sa takého činu niekto zastáva, dokonca si myslím, že obhajovanie takéhoto ohavného činu je trestné. p. koleno musí pykať ! podľa mňa je v jeho prípade aj 10rokov málo !!!
niklo!
Re:
ak si ty študent prava tak mi vysvetli ako to ze nepoznas ani zaklady trestneho zakona?... napadnutie verejneho cinitela a tazke ublizenie na zdravy? ti nic nehovori?..
| This discussion has been closed. |
Re:
#2: -
presne tak.....ale podla mna nezvladla policajtka situaciu nechapem ako mozu na taku akciu ako je bitka v bare poslat zenu .......tymto nechcem urazat zeny nech chodia na obhliatky nech robia svoju robotu ale nie na takyto zasach ked treba pacifikovat opiteho chlapa nech tam je policajt tak ho zdrapi a chalan sa ani nehne a nie ze tam bude saskovat policajtka s putami v rukach!!!je to smiesne!!!....