Petícia za zníženie trestu pre Františka Koleno
Aka milost?
Re: ....
To nemyslis vazne co si napisal!!! Opity chalan, ktory si o sebe mysli, ze moze vsetko na svete napadne ludi a sposobi tazke ublizenie na zdravi a este tu z neho ides robit svateho?? Chcela by som vidiet teba, ako by si sa tvaril, keby tebe rozkopal koleno. Chodit na operacie a dozivotne problemy, ale ona je ta svina, co mu znicila zivot.... Ja fakt nechapem v akej krajine debilov ja zijem.
Re: Re: ....
ty si asi dobra pica ? by som chcel vidiet co jej urobil tym 1dnym kopnutim ...keby to bolo v tvojej rodine tak by si tu vravela ze to je nezmysel a tak mmysli aj na druhych ludi a nie len na seba ...takych ludi ako si ty by mali vyhostit
Re: Aka milost?
co ti nato napisat ?? asi len to ze keby idem a kopne ma tak mu daju pokutu 40 euro a pustia ho domov ...
Re: Re: ....
Absolútny súhlas. Keď čítam väčšinu komentujúcich ako chudáka chlapca ľutujú a nadávajú že policajtka jemu zničila život tak začínam chápať prečo je Slovensko taká banánová republika. Primitívnosť Slovákov nepozná medzí.
stop
Podmínku!!!
No taky si myslím,že by milost dostávat neměl.Napadl policistku,která to odnesla zraněním.Ale osm let?To se dává snad za zabití z nedbalosti.Tady by stačily 2roky s podmíněným odkladem na pět let a zákaz vstupu do jakéhokoliv baru na Slovensku.Pak by nedělal kraviny.
Re:
zasluzi si to napadol policajta a este zenu ozraty .co tu pisete peticie co streckujete treba priucku takym VIP..arom abi sa to dalej nerobilo sud bol mierni
Re: stop
preco by sa za inich nerobili ?? keby mali zavret teba a robila by sa za teba tak by si vravel nieco ine o tych metroch a ked uz tak vravis tak Keby ze kopol ineho cloveka dostal by mozno 40 eur pokutu ale kopne Fizla tak 8 rokov ? ved ma sa merat tym istym metrom nie ??
dobre si to napisal vipkarom aj 20Re: stop
Trest
....
Ved ale sa ukludnite ! Aj ked tej polickajtke rozkopal koleno tak 8 rokov je vela proste, byť tou Policajtkov tak sa hanbím a neodpustím si to do konca života....vy mudrlanti bez chrbtovej kosti
| This discussion has been closed. |
....