Petícia za zníženie trestu pre Františka Koleno
arogantny panacik
anna
absolútne nesúhlasím s výškou trestu. Výška trestu ako represívneho prostriedku stratila výchovný charakter. Žiadam o udelenie milosti!
Re: arogantny panacik
#704: kolenovi za koleno basu - arogantny panacik
trochu rozmyslaj clovece a prestan plut okolo seba jedovate sliny ...
manipulacie a zlahcovania
netreba klamat o to ze to dostal za kopnutie policajtky, lebo on to za kopnutie policajtky nedostal, typek dostal trest za to co urobil a to nebolo len kopnutie. ak takyto clovek dokaze ublizit mnozstvu ludi a ked s nim idu urobit poriadky dokaze napadnut aj policajta a vazne ho zranit, tak co potom dokaze urobit vam ako obycajnemu cloveku, ked sa ocitnete pri nom, ked mu zase prepne
Drž sa Ferino, ty to dáš a verím že Ti to znížia.
Re: manipulacie a zlahcovania
#713: mark - manipulacie a zlahcovania
no a za čo teda ten trest dostal?
Re:
nerob so seba hlupaka, ako vacsina tu diskutujucich
sudca ho len odsudil podla platnych zakonov a sadzieb v medziach ktorych sa pohyboval a su podla zakona
takze sudcu si neber dohuby, lebo nato mentalne nemas
Re:
mozno to je pravda, ze "bezneho" sa nikto nezastane.. ale to neznaci, ze teraz je na mieste drzat huby.. lebo potom sa toho "bezneho" uz vobec nikto nezastane.. ak sa vsak teraz spravi precedens.. a ludia sa vyjadria.. potom sa to moze neskor zmenit i pre toho bezneho..
alebo skoncime ako v tom pribehu... "brali ciernych - nie som cierny, nezastal som sa ich. brali zidov - nie som zid, nezastal som sa ich. brali ... a nakoniec prisli pre mna.. no nebol tu uz nik, kto by sa ma zastal
len cestou pomoci inym si dokazeme pomoct sami a hlavne.. NIECO ZMENIT!! ak si zakazdym povieme "to sa ma netyka", "to je len tak" a vobec nebudeme riesit ci je to ok ci je to spravne.. tak sa nemozeme cudovat, ze mame stat/sudnictvo/... take ake je..
Milosť nie ...
Re: Re: manipulacie a zlahcovania
#715: - Re: manipulacie a zlahcovania
zapoj mozog a kriticke myslenie a precitaj si rozhodnutie sudu
Re: Re: Re: manipulacie a zlahcovania
#719: mark - Re: Re: manipulacie a zlahcovania
je niekde zverejnené?
zapájam oboje ale 8 rokov je fakt podľa môjho názoru moc.
| This discussion has been closed. |