Petícia za zníženie trestu pre Františka Koleno
Re:
mudrovať dokážeš ako master sveta, slovenský jazyk na úrovni dementa.
Re: Re:
si hlupa hus..tak omilostme bitkara, ja dam hlas lebo vsetci to chcu, tak to je dobra pointa, pointa je aj to ze sudca to tak nechce a hotovo.. ak chcete zit v spolocnosti viac lepsej ako horsej, skuste vytvarat peticie typu "15 rokov rezesovej za zabitie ak za kopnutie je 8, alebo 15 rokov pre zitneho, pod tie by som sa s radostou podpisal...ale odpustat kriminalnikom tresty lebo ini dostavaju menej je krasny priklad tuposti slovenskeho naroda...vsetci sa tu hanbia za stat.. lenze vy ho tvorite jednak volbami a jednak takymito peticiami, takze sa hanbite sami za seba.. polovica z vas nech si hlavne zlozi konecne ruzove okuliare..
Re:
ty si tiež zlomil niekomu nohu v kolene? to je akože "prešľap" ? prestaň brať to svinstvo nerobí ti to dobre na hlavu!
!!!
Len nech sedi, ked dokazal zene polamat nohu na 2x s tym, ze ma trvale nasledky !!!!!!!!!!!!!! TAK MU TREBA !!!!!!!!!! Mozno ma ta zena rodinu a teraz kvoli debilovi pride o pracu ??? A co ak je samozivitelka????SNAD SI ROZMYSLI ZA 8 ROKY AKO SA CHOVAT :-D A ESTE DUFAM, ZE SI VYSUDI AJ FAJNE BOLESTNEEEEE :-DDDD
Kopnutie ?????
Re:
normálny človek by dostal viac ? :D prečo potom nedostali za vraždy detí na autách 20 rokov ale 2 ?
Re: Kopnutie ?????
#484: súhlasím s rosudkom - Kopnutie ?????
Nauč sa gramatiku, potom sa zapájaj do diskusií.Nedá sa to čítať.Ani obsah, ani forma.
Re:
Podla Vas to ten trest je v pohode?....Nie je jedno ci si niekto odsedi 3 roky alebo 8 rokov.
Re:
Peter a co je ten chlapec? medialna hviezda? Pan Zitny dostal aky trest? Uz si beha doma okolo domu...TO je nespravodlive...alebo ked daky ozran zmlati do bezvedomia nie raz svoju zenu a dostane za to len nejake "napomenutie"??? Tento chlapec je clovek ako my vsetci, opakujem, nie je medialnou hviezdou. Ano, nemusel ublizit tej policajtke, no stalo sa a za take cosi nemoze dostat ani 12 ani 8 rokov preboha!!!!!!!!!!!!!!!!
| This discussion has been closed. |
Re: preco
#459: - Nenapadol nejaku policajtku ale verejneho cinitela. Keby to spravil pred 20 rokmi tak by dostal okrem basy aj poriadne po papuli. Fizlov nemusim, ale ak kazdy bude kopat do nich ked si vlastne robia robotu tak zbohom. 8 rokov je dost, ale preco milost? Gasparko mu ju samozrejme neda, toto na milost naozaj nie je. Po polovici mu zvysok odpustia ak sa bude dobre spravat. Skusenost je neprenosna !!!!!!!!!!!!