Petícia za zníženie trestu pre Františka Koleno
drzim palce...
v base sa z neoho stane sociopat...namiesto toho aby sme mali dalsieho dobre hokejistu. Myslim,že v tu nedojde k naprave,ale k zniceniu mladeho zivota. Drz sa chlapce
Pre tých čo tvrdia že nik nedostal za vraždu menej ...
Policajtom za streľbu na študentov vzali odmeny.
Za zabitie dvoch dievčat rýchlou jazdou v obci dostal mladík 4 roky.
Predmet
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Peter ty si riadny picus ked nevidis aka blbost to je. Ty idiot teba by mali zatvorit na 8 rokov za to ze si niekoho kopol do kolena ta by som sa kukol a jediny uboziak si tu ty ty chory pes aby si skapal do rana ty geno 1000 percent ze si policajt bo iba tie kurvy maju taketo chore napady ty zdochlina skurvena....
Re: Re:
A preco potom Varholikova Zitny alebo taka Dara Rolinc nedostali vymeri podla trestneho zakona??? Vy ste teda riadna banda tupych hlav. Kokoti sa spamatajte.... Toto je podla vas spravodlivost??? Keby som tu policajtku zabil, rozstvrtil a nechal u seba v mrazaku a nasli by ju ta by som dostal menej ako on tak o com tu idete basnit vy tupe mozgy????
Re: Tak chlap, čo zrazí dve malé školáčky v dedine pri Trnave, ide 140 km, je už vonku za 3 roky.
To je súdnictvo? Čo je toto za štát, sudcovia nemajú súdnosť ako môžu vykonávať to čo vykonávajú. A tá policajtka, už je asi spokojná.
| This discussion has been closed. |
Re:
#7: Peter -
Peter, presne tak, suhlasim.
Dostal tolko, kolko je v trestnom zakone. Preco radsej neprotestujete podla sadzieb v trestnom zakone?