Petícia za zníženie trestu pre Františka Koleno
Re: Re:
Zatiaľ hádam najrozumnejší komentár čo som tu čítal. Som rád že sa tu nájdu aj rozumný ľudia ktorí sa nenechávajú strhnúť takzvanou davovou psychózou a dokážu premýšľať pred tým než niečo napíšu.
Petícia
This comment has been removed by the person who wrote it.
nespravodlivost!!!
Re:
Peter, tato peticia je za neadekvatnost trestu, nie za jeho uplne zrusenie......za kopnutie do kolena 8 rokov natvrdo, Scurko za vrazdu 6 rokov a ine celebrity za zabitie cloveka autom 4 roky......to je trochu neadekvatne, aspon podla mna.....slovenske sudnictvo je chore.....ked sme pri hrani sa na frajera, ked niekto frajersky prekroci o dost rychlost, arogantne pri tom telefonuje a zabije male dieta, dostane o dost menej.......zda sa Ti to vsetko v poriadku? Ano, za blbost sa plati, ale ten meter je nejaky cudny.......
Re: alatuti
presne tak, nejdem sudiť ale "jedna babka povedala" že udajne mal toho na rovaš viac, chcel by som vediet napr či nebol v podmienke, či niekomu nevybil zuby, alebo či nemal ešte nejaku nasilnu trestnu činnsoť za sebou.... ma niekto nejake info? ak dostal za udajne kopnutie tak je to vela, ale ak ma policajtka trvale nasledky tak dostal dost no pokial mal v minulosti ubliženia na zdraví tak dostal primeraný trest nakolko ak mal podmienku mal vediet ako sa správat..
| This discussion has been closed. |