Petícia za zníženie trestu pre Františka Koleno
This comment has been removed by the person who wrote it.
ani nahodou
Student prava????
Priliz alebo prilis? Hned tri krat za sebou si tomu PRILIZAL. A nizskym trestom alebo nizkym trestom? To uz je verbalny vylet do Budapesti. No veru neviem, ja pravo nestudujem ale slovensky jazyk na zakladnej skole som zvladol asi lepsie ako ty.
PS: interpunkcne znamienka nepouzivam pretoze zijem v Londyne a nemam slovensku klavesnicu.
Re: Re:
To je pravda, ale v tomto pripade ide o opakovane spachanie (nie je to prvy krat)... treba si dostudovat detaily.
This comment has been removed by the person who wrote it.
hmm
bol chlapec v podmienke??? tak sa netreba cudovat takemu trestu ak to nebol jeho prvy preslap
(""verejneho cinititela"") 8 rokov a niekto za vrazdu 4 roky, alebo nedostatok dokazov a pripad je ukonceny kde sme??
Slovensky štát sa opäť raz ukazal. Je to neskutocne nespravodlive pokazit mlademu cloveku zivot trestnou sadzbou osem rokov predsa nikoho nezabil.
| This discussion has been closed. |
Re:
už mi z toho vyplýva, že ju mal teda radšej zabiť... 2-3 roky a ešte by ho možno skôr pustili za slušné správanie.... čo je toto za justíciu, že niečo také je možné?????? total fail.... a krasotinke mal dakto povedať, že keď ide k polícii, občas možno bude riešiť aj konflikty a telesný kontakt s rôznymi osobami