►►► PETÍCIA ZA ZÁCHRANU SLOVENSKEJ PÔDY ◄◄◄
ZJEDNOCOVANIE OBČANOV ÚSPEŠNE POKRAČUJE
A TO REFERENDOM.
Peter Orolín.
Re:
Tu nejde o pravopis Slovenského jazyka, ale o Slovenskú pôdu, ktorú chce vláda predať.
mali by ste urobiť petíciu aj za prácu aby aj ľudia po 40-tke mohli pracovať a aby ich neodpisovali a nehádzali na vedľajšiu koľaj. Lebo nielen mladý ľudia do 29 rokov majú pracovať ale aj po 40-tke alebo si myslíte že ľudia po 40-tke sú už na odpis a nemajú právo robiť? ja som 46 ročný, a pracovať chcem, hoci mám zdravotné problémy a mám problém nájsť si robotu a dávajú mi pocítiť že nie som potrebný. Preto by ste mali bojovať aj za nás čo sme po 40-tke a nielen vypisovať PETÍCIU ZA ZÁCHRANU SLOVENSKEJ PÔDY ale tým hore dať najavo že ľudia chcú aj po 40-tke, pracovať a nie sú na odpis. Alebo si aj vy myslíte že by nás mali postaviť k múru a odstreliť?
Re: slovák neurobi nič ani vtedy keby sa pozeral samopalu do hlavne lebo je presne to čo píšete
Re:
Preco si myslite, ze to niekto vyriesi za vas? Myslim, ze najvacsiu silu to bude mat, ked sa zomknete vy po 40-dsiatke a vy spolocne poviete vsetkym, ze chcete pracovat. verim, ze vas aj ostatni podporia. Ide len o to, ze nikto to nevybojuje za vas...
Re:
Priateľu, ak si nazachrániš pôdu, ktorá znamená územie, prácu nečakaj
Re: host
myslis,ze najdolezitejsia je gramatika?
Ta s doveryhodnostou nema nic spolocne...
Keby si sa radsej vyjadril k teme,ktota pali nas vserkych,bolo by lepsie!
Je samozrejmosťou, žeby mali ľudia prevziať moc do svojich rúk pomocou petičných výborov a vláda by nemala robiť žiadne rozhodujúce kroky bez súhlasu občanov, ÚSTAVNE PRÁVA OBČANOV SR sa v SR NEDODRZUJU.
Nechápem, prečo treba v tejto republike bojovať za niečo, čo nám zaručuje ústava.
ANO PÔDA JE NATO ABY BOLA VYUZITA A NIE ZNEUŽITA ŠPEKULANTMI A OKRADACMI ..... TOTO MUSÍ BYT NAŠE CREDO
Verím, že aspoň teraz zvíťazí potreba národa nad chamtivosťou oligarchov.
S pozdravom RUDOLF...
Re:
Samozrejme ja suhlasim saj s peticiou urobiť petíciu aj za prácu aby aj ľudia po 40-tke mohli pracovať a aby ich neodpisovali a nehádzali na vedľajšiu koľaj.
Ja mam 58 rokov a mam potrebu pracovať urobiť petíciu aj za prácu aby aj ľudia po 40-tke aj po 55 mohli pracovať v dnešnej modernej dobe a aby ich neodpisovali a nehádzali na vedľajšiu koľaj.Takto nas ponižujú začo…??? že mame roky alebo večšiu pracovnu skusenosť v prakxi sme schopný pracovať smelo a suverejne - oproti mladim .Myslim si že to brzdia nariadenia pracovneho uradu a ministerstiev v celej republike… pracovať a nie starši sú na odpis…povedane len na odstrel…alebo si pomaly stary tak zdochni…Tak to teda nie je spravodlivé takyto nahlad a zaobchadzanie s takými to občanmi…..
S pozdravom...RUDOLF.
To, čo navrhujete je správne. Treba si ale uvedomiť,že politici toto nepripustia/musia plniť rozkazy svojich pánov/a použijú všetky prostriedky-legálne aj nelegálne, aby túto iniciatívu zadusili. Preto neostáva nič iné, než si toto vybojovať, a to tvrdo. Po skúsenostiach s nepodporením aktivity slobodnyobcan.sk pochybujem, že sa verejnosť pridá. Treba počítať s tým, že drvivá väčšina slovákov disponuje typickými slovenskými vlastnosťami, a to : HLÚPOSŤ,BEZCHARAKTERNOSŤ A ZBABELOSŤ. Kam až musí klesnúť slovák, aby začal o svoju záchranu bojovať ?