►►► PETÍCIA ZA ZÁCHRANU SLOVENSKEJ PÔDY ◄◄◄
Ďakujeme za podporu petície
správne má byť Patrick Sir El Khatim
Mailom som to už zdieľal a preto sa pýtam, dá sa zdieľať aj cez gmail+ ?
Nejako to tu nevidím tú možnosť a takto by som tomu mohol napomôcť ešte trochu viac.
S pozdravom
Bc. Peter Levický
J. Štubniaková
Nikolina Urbančíková
prosim opravte tu pravopisnu chybu
dakujem za vytvorenie peticie !!!!!!!!!!!
Na čo je to dobré?
Papaláši si nakradli a teraz potrebujú predať.
Na petíciu sa vám z vysoka.....
Veď počúvajte Kaliňáka:
strielanie na civilistov je bežné a normálne.
Martina Valachova
Re: Záchrana slovenskej pôdy - prepojenie
Dobrý deň pán Agárdi,
dakujeme velmi pekne za podporu a podpísanie petície, je to naozaj fantastické ako sa pomaličky prepájame, lebo len vtedy ak spojíme sily tak sa nám to môže podariť. Volám sa Janka Leitnerová, som z občianskeho združenia Kreatívna brána a angažujeme sa za záchranu slovenskej pôdy, ale aj v iných aktivitách, čo sa týka farmárskej problematiky, tak som veľmi rada, že ste sa ozvali, a ak by to bolo možné, radi by sme sa s Vami stretli, ak by som vás mohla poprosit o zaslanie kontaktu na mail a telefon, aby sme sa mohli spojiť, lebo ja tu mail na Vás nevidím, odpoveda to automaticky.
Dakujem a teším sa na odpoveď
Janka Leitnerova
Re:
Dobrý deň.
môžete si petíciu vytlačiť zo stránky www.pôda.info.
Dakujeme za podporu, ide o veľa
Janka Leitnerová
This comment has been removed by the person who wrote it.
Súhlasiť s takýmto paškvilom, čo sa zrodil, ako ináč, v EÚ, pokladám za vlastizradu.
Veď už dnes nie sme sebestační vo výrobe potravín. Predaj pôdy to celé ešte zhorší.
Mesačné vákuum, ktoré vytvoril minister pôdohospodárstva nevzniklo iste náhodou.
Ponechať mesiac našu pôdu bez ochrany zákona iste nebolo len tak, zadarmo.
Vraj nestihli. Čo asi bolo dôležitejšie, než tento zákon? Mal byť prioritou a minister žalostne a hanebne zlyhal, ako zlyháva celá vláda pritakávačov.
Predávajú našu zem, neštítia sa zarábať na tkanivách našich mŕtvych a predajú aj našu vodu.
Slovensko je stratené, ani jedna vláda od novembra 1989 nebránila záujmy svojich občanov.
prajem nám veľa úspechov a radosti <3