Peticie.com

►►► PETÍCIA ZA ZÁCHRANU SLOVENSKEJ PÔDY ◄◄◄

A JE TO TU ! .... OBČANIA KONEČNE MAJÚ RIEŠENIE.

Hosť#1 Aug 26, 2014, 12:57

Super. Tak toto by konečne mohlo fungovať, ak sa pridá čo najväčší počet ľudí-voličov.
Mám len jednu pripomienku ku Spoločenskej zmluve.

Vyjadrenie :

...bola nastolená podvodným spôsobom proti vôli občanov SR korporatívna fašistická diktatúra...

sa mi zdá príliš silné a zároveň zbytočné, nič neriešiace a myslím si, že odradí veľa ľudí, ktorí by sa inak pridali. (Nechcem tým povedať, že nie je pravdivé)

Hosť#2 Aug 26, 2014, 14:08
Petície jsou sice občanským právem,ale pro zákonodárnou státní a výkonnou moc jsou směšné!!Je zapotřebí změnit celý tento naprosto nefunkční a zkorumpovaný systém vládnoucích tzv.elit,které se pasovaly do rolí vůdcovských stran!!
Norina#3 Aug 26, 2014, 15:16

sorry, ale prezývka sa píše s -y- tak mimochodom.

Súhlasím s hosťom č.1  k jeho "vyjadreniu sa" ku konrétnej vete, áno je zbytočne tvrdá...

Mám 65 rokov a veľmi by som si želala, aby nezostalo len pri silných rečiach, ale aby ľudia, ktorí majú ešte kus života pred sebou a ktorí určite chcú svoje deti vychovávať v spokojnom štáte, dosiahli to za čo "bojujú" a nevzdávali to.

Hosť#4 Aug 26, 2014, 16:15
no snad to pomoze
Hosť#5 Aug 27, 2014, 05:17
Kto vlastne ste ? Ja som sa pod petíciu podpísal, ale mená, priezviská, adresy a tel. čísla členov petičného výboru nikde nevidím. Ako si mám byť istý, že nie ste len provokatéri, alebo siskári, ktorí si mapujú rizikových ľudí ? Transparentnosť je navyhnutná - inak je to podozrivé.
Hosť#6 Aug 27, 2014, 08:56

áno,  veľmi zaujímavá poznámka, transparentnosť je nevyhnutná

Hosť#7 Sep 07, 2014, 04:03
Bolo by velkou chybou dovolit predat aj to na com stojime co nas zivi a to je poda nasa poda,predali sme uz toho dost stavaju sa z nas zobraci tak preco nepodporit aspon to na com stojime ,to co je a bolo a bude len a len nase ,som zasedne proti predaju akejkolvek pody na Slovensku....

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.