►►► PETÍCIA ZA ZÁCHRANU SLOVENSKEJ PÔDY ◄◄◄
A JE TO TU ! .... OBČANIA KONEČNE MAJÚ RIEŠENIE.
Hosť#2 Aug 26, 2014, 14:08
Petície jsou sice občanským právem,ale pro zákonodárnou státní a výkonnou moc jsou směšné!!Je zapotřebí změnit celý tento naprosto nefunkční a zkorumpovaný systém vládnoucích tzv.elit,které se pasovaly do rolí vůdcovských stran!!
Norina#3 Aug 26, 2014, 15:16
sorry, ale prezývka sa píše s -y- tak mimochodom.
Súhlasím s hosťom č.1 k jeho "vyjadreniu sa" ku konrétnej vete, áno je zbytočne tvrdá...
Mám 65 rokov a veľmi by som si želala, aby nezostalo len pri silných rečiach, ale aby ľudia, ktorí majú ešte kus života pred sebou a ktorí určite chcú svoje deti vychovávať v spokojnom štáte, dosiahli to za čo "bojujú" a nevzdávali to.
Hosť#4 Aug 26, 2014, 16:15
no snad to pomoze
Hosť#5 Aug 27, 2014, 05:17
Kto vlastne ste ? Ja som sa pod petíciu podpísal, ale mená, priezviská, adresy a tel. čísla členov petičného výboru nikde nevidím. Ako si mám byť istý, že nie ste len provokatéri, alebo siskári, ktorí si mapujú rizikových ľudí ? Transparentnosť je navyhnutná - inak je to podozrivé.
Hosť#6 Aug 27, 2014, 08:56
áno, veľmi zaujímavá poznámka, transparentnosť je nevyhnutná
Hosť#7 Sep 07, 2014, 04:03
Bolo by velkou chybou dovolit predat aj to na com stojime co nas zivi a to je poda nasa poda,predali sme uz toho dost stavaju sa z nas zobraci tak preco nepodporit aspon to na com stojime ,to co je a bolo a bude len a len nase ,som zasedne proti predaju akejkolvek pody na Slovensku....
Super. Tak toto by konečne mohlo fungovať, ak sa pridá čo najväčší počet ľudí-voličov.
Mám len jednu pripomienku ku Spoločenskej zmluve.
Vyjadrenie :
...bola nastolená podvodným spôsobom proti vôli občanov SR korporatívna fašistická diktatúra...
sa mi zdá príliš silné a zároveň zbytočné, nič neriešiace a myslím si, že odradí veľa ľudí, ktorí by sa inak pridali. (Nechcem tým povedať, že nie je pravdivé)