►►► PETÍCIA ZA ZÁCHRANU SLOVENSKEJ PÔDY ◄◄◄
Hosť#401 Mar 25, 2014, 18:27
nesuhlasim, s politickym rozhodnutim!
Hosť#402 Mar 25, 2014, 20:34
podporujem tuto peticiu..
Hosť#403 Mar 26, 2014, 05:59
Konečne sa začína robiť niečo proti postupnému odkupovaniu. Nie len pôdu, ale aj podniky by sa hodilo ! Ale to už je väčšinou neskoro ...
Hosť#404 Mar 26, 2014, 07:50
Dakujem,že sa staráte..
Hosť#405 Mar 26, 2014, 09:48
Komunisti rozkradali republiku vzdy, aj teraz ju rozpredavaju.
Hosť#406 Mar 26, 2014, 10:15
Pôda by mala byť národným bohatstvom a nie obchodným artiklom na ktorom zbohatne pár ľudí a prevažná väčšina ľudí tejto krajiny sa stane závislými od cudzincov, ktorí pôdu vykúpia a vydrancujú....
Kobe#407 Mar 26, 2014, 10:26
aby sme nedopadli ako na Ukrajinci, niektorý z bohatých a silných národov si tu účelovo vykúpi pozemky, potom sa tu nasťahujú, vznikne nová menšina, ktorú si potom silnejší národ prevezme a začlení do svojho štátu. Je to síce nadnesený scenár, ale nie nemožný...aziati sú tu stále vo väčšom počte....mimochodom neviem čo je na tom pravdy ale Ukrajina vraj prenajala/odpredala milióny hektárov Čine, a rovnako Čína vykúpila milóny hektárov pôdy v južnej Afrike..... asi pre čo? to si každý domyslí....len si to tu odpredajme, naše deti nás budú preklínať za našu hlúposť a chamtivosť niekoľkých sociopatov, ktorí sú teraz pri moci!
Hosť#408 Mar 26, 2014, 10:35
Chcelo by to zmenu, najlepšie takú ako posledne presadili občania na Islande, len sa o tom nehovorí aby si to nevzali ako príklad aj iné krajiny. Skorumpovanosť našich politikov je tým najkritickejším problémom Slovenska, ktorý stojí aj za záujmami kšeftovania s pôdou. Fuj až sa hanbím kde to žijeme....
modrák#409 Mar 26, 2014, 11:28
Fašistická pravica súhlasila s takou podmienkou rozpredať strategické podniky za babku a pôdu.
Hosť#410 Mar 26, 2014, 11:29
Petice má velký význam pro Slovensko, ale je chyba,že o ní málo kdo ví.Já jsem se také jen náhodou o ní dozvěděl.Zdravím všechny co pracují za lepší Slovensko.
Hosť#411 Mar 26, 2014, 11:32
Petícia správna, len škoda že s takou podmienkou pri vstupe do EU súhlasil Dzurinda čo považujem za vlastizradu.
Hosť#412 Mar 26, 2014, 12:15
O tejto problematike som už napísal a rozposlal dosť článkov, lebo to nie je nič iné, ako podvod na občanoch. Celá EÚ je podvod, dobre a takticky naplánovaný.
S pozdravom Ľudovít Remeník
PS: nikdy som nebol člen KSS ani KSČ
S pozdravom Ľudovít Remeník
PS: nikdy som nebol člen KSS ani KSČ
Hosť#413 Mar 26, 2014, 13:09
konecne,ze sa niekto postara o to, aby nasu pôdu, táto vláda nerozpredala - keď už toho veľa rozkradla. Pôda je predsa naš štatny majetok - je to predsa živiteľka obyvateľov.je to hnus rozpredavať zahraničným zbohatlikom našu pôdu.
sowa#414 Mar 26, 2014, 14:35
Celá EU je dobrá akurát na to, aby okrádala menšie štáty v prospech Nemčúrov a pár ostatných väčších mocností.. je to nagrc. Som zvedavý, kedy sa národu otvoria oči a bude tu petícia za vystúpenie z EU.
Hosť#415 Mar 26, 2014, 15:40
Je k niečomu takáto peticia ? chcem vediet či to vôbec niečo ovplyvni a až viem či to stači takto alebo to na papier treba .
Hosť#416 Mar 26, 2014, 17:10
Je to niečo tzv. "gruntovné", základné, čo by malo byť vlastníctvom všetkých obavateľov Slovenska !!!
Vidíme ako dopadla VODA !!! a aké sú plány s ďalšou privatizáciou našich lesov !!!
Vidíme ako dopadla VODA !!! a aké sú plány s ďalšou privatizáciou našich lesov !!!
bs#417 Mar 26, 2014, 18:20
Idú roky zo sta do sta,
zem cudzinou nám zarostá;
kto slovenskej pravde žije,
pekelná ho krivda bije.
A ja neraz v ťažkom bôli
stál som na vysokej holi:
stál som nad tým pekným krajom
medzi Tatrou a Dunajom.
To zem, dedom mojim vzatá,
to vlasť a mať moja svatá:
a ja sirotou tu stojím
a vo svojom nie som svojím. —
zem cudzinou nám zarostá;
kto slovenskej pravde žije,
pekelná ho krivda bije.
A ja neraz v ťažkom bôli
stál som na vysokej holi:
stál som nad tým pekným krajom
medzi Tatrou a Dunajom.
To zem, dedom mojim vzatá,
to vlasť a mať moja svatá:
a ja sirotou tu stojím
a vo svojom nie som svojím. —
Hosť#418 Mar 26, 2014, 20:00
Určite nás je viac, ako tých zopár hajzlíkov. Tak to už konečne využime!!! a zbavme sa ich!
Hosť#419 Mar 26, 2014, 21:21
Je tonehoráznosť
a a vlastizrada siganatárov, zradných poslancov
a a vlastizrada siganatárov, zradných poslancov
Hosť#420 Mar 27, 2014, 05:13
Začalo sa to likvidáciou poľnohospodárskych družstiev a masívnou výstavbou na úrodnej pôde.....pred 40 rokmi to bolo nemožné, ale dnes.... to je katastrofa....
Hosť#421 Mar 27, 2014, 06:55
Pôda je základným výrobným prostriedkom a vlastníctvom všetkých občanov SR. Nesmie nám byť ľahostajné, ako sa s týmto bohatstvom naloží, nesmie nám byť ľahostajné prečo zomierali naši dedovia nesmie nám byť ľahostajný osud našich budúcich pokolení nesmie nám byť ľahostajné Slovensko
Hosť#422 Mar 27, 2014, 08:08
S veľkou radosťou sa pripájam a v žiadnom prípade nesúhlasím so skupovaním našej pôdy zahraničnými osobami, alebo subjektami.
Myslite všetci hlavne za našich rodičov a starých rodičov aj tých rodičov ktorí deti nemajú a sú sami, aby to nedopadlo ako s hnuteľným majetkom niektorých( mnohých) našich spoluobčanov. Je to naše posledné bohatstvo, ktoré si môžeme uchrániť.
Myslite všetci hlavne za našich rodičov a starých rodičov aj tých rodičov ktorí deti nemajú a sú sami, aby to nedopadlo ako s hnuteľným majetkom niektorých( mnohých) našich spoluobčanov. Je to naše posledné bohatstvo, ktoré si môžeme uchrániť.
Hosť#423 Mar 27, 2014, 08:17
Súhlasím s obsahom petície a preto sa k nej pripájam.Pôda je po vode najväčšie prírodné bohatstvo, vrátane kultúrneho dedičstva predkov, ktoré si každý kultúrny národ chráni. Verím, že i my sme takí a zapojí sa do nej veľký počet občanov milujúci svoju krajinu:)
Hosť#424 Mar 27, 2014, 10:37
Nesúhlasím s predajom pôdy zahraničným investorom
Hosť#425 Mar 27, 2014, 10:44
Len ju nedajte tu nasu podu lebo to je jedine conam este ostalo.
| This discussion has been closed. |