Petícia za zachovanie vysielania Rádia VIVA
Dôvod rušenia?
Prečo VIVU vlastne chcú zrušiť?,všade čítam len o podpore a petícii ale dôvod prečo,som sa nikde nedočítal.Nechcem tým povedať že som za zrušenie tejto stanice,ale chcel by som vedieť o dôvode zrušenia,že by niekomu "ležalo" v žalúdku T.E.Rostasovo Mlčanie?!
Keď už rušiť,tak pokojne tie stupídne TV stanice;TV Narkóza(markiza) a TV Hnoj(JOJ),kvôli takým "skvelým" TV staniciam som prakticky prestal sledovať Slovenské TV vysielanie
Dobrý deň, som stálym poslucháčom rádia VIVA, predtým rádia TWIST. Včera som prvýkrát počul, čo sa chystá. Som veľmi znechutený týmito praktikami, len vedieť, kto sa za tým skrýva. Veľmi mi to pripomína kauzu "Markíza". Ja som veľmi spokojný s Vašim rádiom, mám už pomaly 59, ale hudba, ktorú reprodukujete, mi veľmi vyhovuje. Mám rád popmusic, vyrastal som hlavne na hudbe 6O tych a 70 tych rokov. Počas sezóny v záhrade Vás vždy počúvam, lepšie sa mi pracuje. Držím Vám palce, aby všetko dobre dopadlo. Váš stály poslucháč Laco z Kolárova
Re: licencia
aj ty patris k tym nenazrancom? bodaj by ti ukradli byt, auto,vsetko ty hovado!!!!! a potom sa s tym mozes zmierit
naše rádio
Satanizmus Máme Ešte Rozkrádame
| This discussion has been closed. |
VIVA