Petícia za zachovanie vysielania Rádia VIVA
Ahojte VIVACI
Hosť#676 Feb 16, 2014, 19:16
Wow, to je super správa!!!
Hosť#677 Feb 16, 2014, 19:16
Super, blahoželám! Držím palce, aby bolo počuť Vivu opäť na celom Slovensku. Táňa
Hosť#678 Feb 16, 2014, 19:16
Velmi sa tesim z vasho navratu.Som vasou pravidelnou posluchacku a radio ViVA mi velmi chybalo.Dufam,ze sa vam bude darit a nik vas nebude na tejto frekvencii rusit.Prajem vela posluchacov.Hlavata
Hosť#679 Feb 16, 2014, 19:17
Super!!!! Gratulujem!!! Som veľmi rada, že Petícia mala zmysel!!! Držím vám palce!!!
Hosť#680 Feb 16, 2014, 19:17
supeeeeeeeeeer tesim sa konecne normalne radio.
Hosť#681 Feb 16, 2014, 19:17
vdaka za správu, tesime sa, a dúfame, že aj do Nitry dosiahnete
Hosť#682 Feb 16, 2014, 19:18
SKVELÉ!!! A skvelé je aj to, že ste neprestali vysielať na internete, bez Vás by som si tu v Írsku nevedel predstaviť, ste mojim najlepším spojením s rodnou hrdou!!! VĎAKA!!!
Hosť#683 Feb 16, 2014, 19:18
Cim skor aj na vychode !!!
Hosť#684 Feb 16, 2014, 19:19
tam bolo super radio na 101,1 ako tak mono mi to išlo
Hosť#685 Feb 16, 2014, 19:20
Gratulujeme!!!
Hosť#686 Feb 16, 2014, 19:21
Som rád že ste to dobojovali, 17 idem ladiť rádio
Hosť#687 Feb 16, 2014, 19:21
Super,strašne sa teším.Držím palce VIVáCI
.
.
Hosť#688 Feb 16, 2014, 19:22
Blahoželám , teda aj všetkým, ktorí mali odvahu a chuť podpísať sa.
Rádiu Viva prajem veľa úspechov, dúfam, že budete tak dobrí, ako Ste boli.
Verím, že Vás čoskoro budeme počuť aj v okolí Trenčína,či Dubnice nad Váhom.
Rádiu Viva prajem veľa úspechov, dúfam, že budete tak dobrí, ako Ste boli.
Verím, že Vás čoskoro budeme počuť aj v okolí Trenčína,či Dubnice nad Váhom.
Hosť#689 Feb 16, 2014, 19:22
jéééj, super
Hosť#690 Feb 16, 2014, 19:24
super ... len čo najrýchlejšie sa rozšírte na celé Slovensko
Hosť#691 Feb 16, 2014, 19:25
To je skvelé, tešíme sa aj s manželom. Držíme Vám prsty v úspešnom vysielaní :)
Hosť#692 Feb 16, 2014, 19:29
hura, ved nebolo co pocuvat...)
marian
marian
Hosť#693 Feb 16, 2014, 19:30
Viem,že to bude pre vas zniet starosvedsky,ale principy fungovanie sveta sa nezmenili,poznali ste to podla tlaku na vaše radio,ked ste začali spravodlivo bojovat proti zlu a nepravosti v spolupraci s Roatasom a preto si dovolim vas požiadat, skuste vyzvat posluchačov k modlidbe za Vivu za silnu posluchačsku zakladnu ,
ako aj za cele lepšie Slovensko.
Pokial je zly stav na fyzickej urovni,treba hladat pričinu na duchovnej urovni a ta sa da zmenit iba uprimnou modlidbou.Nechapem prečo toto neiniciovala už davno cirkev.Pozrite na priklady z vychodneho Slovenska ked sa pomocou modlidby zmenili ciganske dediny.Prestalo sa kradnut,pit a zmizlo nasilie.Tí luzdia sa nezmenili tlakom z vonku ale cez modlidbu.
Pozrite si teraz čo sa stalo v Ugande, dva roky sa modlili krestania, ktori ušli do džungle pred zabijanim a teraz je Uganda zmierena,dokonca poriadaju 14 dnovy modlitebny miting,ktoreho sa zučastnuju všetky zložky v štate,vlada aj prezident.
Dosiahlo sa to duchovnou zmenou cez modlitbu,nie bojom.Biblia hovori nebojujeme s telom ,ale s duchom a preto aj zbrane musia byt duchovne a to je v našom pripade modlidba.Dalši dokaz v Argentine došlo ku kolapsu a zmenu spravilo 7 modliacich sa ženičiek,ktore naštartovali duchovne modlitebne hnutie ,ktore tento stav zvratilo.Prajem vam uspech.
S pozdravom Ervin velič
ako aj za cele lepšie Slovensko.
Pokial je zly stav na fyzickej urovni,treba hladat pričinu na duchovnej urovni a ta sa da zmenit iba uprimnou modlidbou.Nechapem prečo toto neiniciovala už davno cirkev.Pozrite na priklady z vychodneho Slovenska ked sa pomocou modlidby zmenili ciganske dediny.Prestalo sa kradnut,pit a zmizlo nasilie.Tí luzdia sa nezmenili tlakom z vonku ale cez modlidbu.
Pozrite si teraz čo sa stalo v Ugande, dva roky sa modlili krestania, ktori ušli do džungle pred zabijanim a teraz je Uganda zmierena,dokonca poriadaju 14 dnovy modlitebny miting,ktoreho sa zučastnuju všetky zložky v štate,vlada aj prezident.
Dosiahlo sa to duchovnou zmenou cez modlitbu,nie bojom.Biblia hovori nebojujeme s telom ,ale s duchom a preto aj zbrane musia byt duchovne a to je v našom pripade modlidba.Dalši dokaz v Argentine došlo ku kolapsu a zmenu spravilo 7 modliacich sa ženičiek,ktore naštartovali duchovne modlitebne hnutie ,ktore tento stav zvratilo.Prajem vam uspech.
S pozdravom Ervin velič
Hosť#694 Feb 16, 2014, 19:31
Zdravím, no to som rada, ale zároveň dúfam, že sa obnoví vysielanie aj v Trenčíne. Prípadne dajte prosím vedieť. Ďakujem Oľga
Hosť#695 Feb 16, 2014, 19:34
Dúfam, že časom znovu si naladím toto vynikajúce rádio aj v Nových Zámkoch. Na internete sa bude dať počúvať?
Slávka#696 Feb 16, 2014, 19:34
Super,skvelééééé. VĎaka za Vašu snahu. Držím palce.
Slávka
Slávka
Hosť#697 Feb 16, 2014, 19:35
V "Zem a Vek" som si pracitala podrobnosti o osude Radia Viva, jednoducho arogancia moci,ale ma nesmierne tesi, ze zase Vas mozem pocuvat.Dakujem dakujem a prajem vela sily,vydrze a nezlomnu vieru
Hosť#698 Feb 16, 2014, 19:36
Už bolo na čase. Prečo nemôžete vysielať na pôvodnej frekvencii.
Hosť#699 Feb 16, 2014, 19:37
Konečne budem môsť počúvať v aute aj rádio a nie len CD.Verím,že nesklamete.
Hosť#700 Feb 16, 2014, 19:38
Huráááááá! :-))
Veľmi sa teším, že moje srdiečkové rádio Viva bude vysielať!!! Jupííí!!! Veľakrát som zapínala Vašu frekvenciu a bol tam len šum-šum... Budem trpezlivo čakať, kedy si Vás znovu naladím v Topoľčiankach.
Držkajte sa mi!
Vaša Marienka Hasprienka :-)
Veľmi sa teším, že moje srdiečkové rádio Viva bude vysielať!!! Jupííí!!! Veľakrát som zapínala Vašu frekvenciu a bol tam len šum-šum... Budem trpezlivo čakať, kedy si Vás znovu naladím v Topoľčiankach.
Držkajte sa mi!
Vaša Marienka Hasprienka :-)