Petícia za zachovanie vysielania Rádia VIVA
Pošlite list s právnou argumentáciou
Drzim Vam palce a ak Vam viem byt uzitocny, tak sa hlasim. Otto Kollmann
PS: nas narodny hrdina Juraj Janosik asi svojim zlodejstvom stale motivuje nasich predatorov.
Ignorovať? Aj tak še dá (radšej bude kachličkovať kúpeľňu)
-------- Původní zpráva --------
Předmět: Neprečítané: Oznámenie o porušení zákona / Podnet na odvolanie členov Rady pre vysielanie a retransmisiu
Datum: Fri, 13 Dec 2013 07:58:54 +0000
Od: Paška, Pavol, Mgr. <Pavol.P [email protected]>
Správa
Komu: Paška, Pavol, Mgr.
Predmet: Oznámenie o porušení zákona / Podnet na odvolanie členov Rady pre vysielanie a retransmisiu
Odoslané: 12. decembra 2013 23:32:30 (UTC+01:00) Belehrad, Bratislava, Budapešť, Ľubľana, Praha
bola odstránená bez prečítania: 13. decembra 2013 8:58:23 (UTC+01:00) Belehrad, Bratislava, Budapešť, Ľubľana, Praha.
Re: Zda sa, že niekto má už plnú schránku :-( . A to som posielal "biele na čiernom" :-)
#5: 2s3k - Zda sa, že niekto má už plnú schránku :-( . A to som posielal "biele na čiernom" :-)
Aj "pán predseda vlády" to má asi preplnené..
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
2013-12-13 10:14
Keby som bývala v Bratislave, určite by som vás prišla podporiť, milé rádio VIVA.
Som pobúrená protiprávnym konaním R a d y, ktorá ignoruje nielen vôľu občanov, ale i zákon. Nepochybujem, že horlivosť sa im "vyplatila".
Také pekné vianočné všimné dobre padne každému jednotlivcovi a i každej straníckej centrále.
Môže sa však pekne predražiť, keď v tomto štáte konečne prestaneme voliť gaunerov.
Lebo bez tohoto krytia gaunerov, žiadna Rada by si nedovolila porušovať zákony.
Držím vám všetkým palce, vyjadrujem svoju morálnu podporu a prajem príjemné vianočné sviatky.
Ps.
Dúfam, že pravda a láska raz skutočne zvíťazia nad lžou a nenávisťou a že to bude konečné víťazstvo, ktoré zatočí s pseudohumanizmom falošných deklamátorov veľkohubých fráz.
Zatiaľ však žijeme v kráľovstve krivých zrkadiel a to odráža len deformovaný obraz, na míle vzdialený od skutočnosti.
Som s Vami, ak zrusia vysielanie radia Viva, to je len dalsia ukazka komunizmu a nespravodlivosti v tejto krajine, kde vladne jedna strana.
ako to bude
Ďalšia ignorácia podnetu !!!
-------- Původní zpráva --------
Předmět: Neprečítané: Oznámenie o porušení zákona / Podnet na odvolanie členov Rady pre vysielanie a retransmisiu
Datum: Fri, 13 Dec 2013 10:03:54 +0000
Od: Krištofová, Jana <[email protected]>
Správa
Komu: Krištofová, Jana
Predmet: Oznámenie o porušení zákona / Podnet na odvolanie členov Rady pre vysielanie a retransmisiu
Odoslané: 12. decembra 2013 23:32:30 (UTC+01:00) Belehrad, Bratislava, Budapešť, Ľubľana, Praha
bola odstránená bez prečítania: 13. decembra 2013 11:02:59 (UTC+01:00) Belehrad, Bratislava, Budapešť, Ľubľana, Praha.
Re: Zda sa, že niekto má už plnú schránku :-( . A to som posielal "biele na čiernom" :-)
#5: 2s3k - Zda sa, že niekto má už plnú schránku :-( . A to som posielal "biele na čiernom" :-)
tiež sa mi to vrátilo, že pán predseda NR SR má plnú schránku a nemôže momentálne prijímať ďalšie správy...tak budem skúšať ďalej...
Karol
Vo svojom okolí počúvam neuveriteľne veľa ľudí nespokojných s týmto režimom, s vládou, ktorá nedokáže alebo ani nemá záujem ochrániť slušného podnikateľa,ani bežného občana,ani naše najobľúbenejšie rádio VIVA , možno i preto, že sa snažíte informovať verejnosť očami ľudí, ktorí v tomto štáte žijú, pracujú , a možno i živoria bez práce,jednoducho ľudí, o ktorých si zrejme naši činitelia vravia, že psí hlas do neba nedôjde. My všetci, ktorí tu žijeme, máme však slobodnú vôľu, je na nás,či donekonečna budeme lacnou pracovnou silou, či zostaneme v rukách manipulátorov s našimi životmi i osudom.
Najsmutnejšie na tom všetkom je, že TV Markíza ako i ostatné síce neustále hustia do hláv občanov, ako Ukrajina demonštruje, je mi ich ľúto, lebo až zistia, že aj EÚ je len zásterka na iný spôsob okrádania národov, bude neskoro, no informovať o dianí na Slovensku je problém.
Demonštrácie, ktoré sú v Bratislave za lepší život na Slovensku zosmiešňujú, nepravdivo informujú,
prečo sa nepohoršujú na zásahu polície ? Toto je DEMOKRACIA ? Zrejme na európsko-slovenský spôsob.
Ak sa stanete pätolizačmi ľudí, ktorí zbedačujú tento národ, prežijete, no nezabúdajte, že potom Vás už nebudem počúvať.
Želám si, aby Ste tento nechutný boj vyhrali, lebo Vaše víťazstvo bude pre nás najväčšou radosťou.
Vachanová
.Re: presne tak
#49: vlado -
presne tak