Petícia za zachovanie vysielania Rádia VIVA
plastic people
Tu by sa človek najradšej odsťahoval z tejto krajiny..
Cez internet
Re: Re: Rádio Viva sa dá počúvať cez internet
Re: Cez internet
vedely by ste aj mne pradiť mám magio box ktorý je spojený s internetom ale ked si dam rado viva tak uz nejde pretoze ho tiez vypli vite mi pomôcť ?
Re: viva je naj
Rádio viva je rádio ktoré netají čo si myslí hovorí k ľudom priamo a medové motúzy nepoužíva. Narozdiel od rádii expres, europa2 či iních gíčov sa viva dokáže sústrediť na veci ktoré ľudí trápia a tak ako každé kvalitnoé a dobré rádio či novinár v iva dokáže hovoriť pravdu o veciach ktorých sa iní bojaa iba počuť. Svojimi pravdivími tvrdeniami však zaujatých politikov, podnikateľov a podobných ľudí veľmi uráža a čo nerobí dobre politikom či podnikateľom to musí isť preč niektorích politikov či podnikateľov by tvrdenia ktoré presadzuje rádio viva mohli strápniť ale napíšem niečo s čím budú dúfam mnohí z vás súhlasiť politici sa už viac strápniť nemôžu.
Re: Re: Cez internet
#3639: pokus - Re: Cez internet
Dobrý deň.
Pravdepodobne sa jedná o Magio box od prevádzkovateľa T.....mu, máte v službe predplatenú TV. Ste síce pripojení cez RJ45, ale v ich službe TV, kde spravili všetko tak, aby Vám inú činnosť znemožnili. Takže najlepšie sa je informovať u prevádzkovateľa a povedať, že chcete počúvať internetové rádio. Internetové pripojenie potrebujete také, aby ste neboli limitovaní prenesenými dátami a tým mali znemožnené počúvanie.
Tak predsa
| This discussion has been closed. |
Re: Rádio Viva sa dá počúvať cez internet
#3608: - Rádio Viva sa dá počúvať cez internet
moja rec :-)