Petícia za zachovanie vysielania Rádia VIVA
Jedine radio ktore som rad pocuval zrusili! :/
Super, vrela vdaka idioti....!
CHCEM NASPAT RADIO VIVA!
Doma si mama naladila rádio anténa..hudobne je velmi podobné vive,ale ...z počuvania naozaj niektorých skladieb,ktoré niesli zvučku napr.pianissimo ..skoro mi slzy vybehli z očí ...Ako naozaj moderátorsky tandem-zloženie ..bolo neskutočne dobré,na ktoré niektoré rádia nemaju.Fakt viva si tu vybudovala silnu pozíciu na trhu ...Aj,ked podla niekt.agentur by sa dalo o tom polemizovať,lebo sám som sa ešte s takýmto prieskumom nestretol ..Takže čo iné si priať na vianoce ?? asi len to,aby spravodlivosť vyhrala a viva sa spať vrátila ...
S pozdravom Juraj Drenka-Levice.A petíciu som podpísal,lebo mi nie je jedno,ako rada pre retransmisiu odpísala rádio VIVA.
Rádio Viva sa dá počúvať cez internet
To čo si dovolili zamestnanci Rady pre vysielanie je drzosť najhrubšieho zrna. Sú to však len figúrky, no v najbližších voľbách (prezidentských) to spočítam tej figúrke čo je nad nimi...
kto má hrdosť, ten si to vyprosí!!!!
Ľudia, vyzývam vás, nevoľte toho pokrytca fica ešte aj za prezidenta. fico sa predsa nikdy neočistil z kauzy Gorila a je fakt, že fico je úzko prepojený s finančnými žralokmi firmy J & T ! a J&T je zase v pozadí nastrčenej firmy Corporate Legal, čo za pochybných podmienok zobrala licenciu NÁŠMU RÁDIU VIVA. a aké "info rádio" sa namiesto rádia Viva chystá??? čo to budú za informácie??? také ako na narkóze a hnojke??? toto chcete??? AK SA FICO STANE PREZIDENTOM, TAK ZÍSKA UŽ TAKÉ KOMPETENCIE A ROZSAH SVOJEJ MOCI, ŽE V TEJTO REPUBLIKE ZAVLÁDNE SKUTOČNÁ JEDNOFAREBNÁ TOTALITA. NIE, NEŽARTUJEM. KTO VIE NARÁTAŤ DO 5, TEN TO CHÁPE.
viva
viva
Rozhodnutie súdu nič neznamená , keď treba vrátiť peniaze , ktoré členovia rady dostalli zato , že správne rozhodli
Re: kto má hrdosť, ten si to vyprosí!!!!
#3609: T04 - kto má hrdosť, ten si to vyprosí!!!!
súhlasím plne................len jedno mi neide do hlavy....ked bol protestný pochod KDE BOLO TYCH 40.000 LUDI ? čo podpísalo petíciu ? KDE BOLI všeci ked im tak záležalo ??? bolo tam pár ludí....hanba........ petícia je fajn.....ale nezabere . Treba sa postaviť tomu aj inak !
Máme vôbec právo na práva, ktoré chceme?
Odpoveď pre Silviu z Bratislavy
Re: Re: kto má hrdosť, ten si to vyprosí!!!!
#3615: Silvia Bratislava - Re: kto má hrdosť, ten si to vyprosí!!!!
Tych 40 000 malo byt v uliciach. Tu v komentoch nas moze nariekat aj miliarda a v peticii aj dve.
Re: Re: Re: kto má hrdosť, ten si to vyprosí!!!!
#3620: marek vereš BA - Re: Re: kto má hrdosť, ten si to vyprosí!!!!
Úplne súhlaim s týmto názorom. Už sme moc pohodlní aby sme išli do ulíc? Ale to je asi jediná cesta ako v tomto štáte niečo dosiahnuť a povedať. Každá vláda sa bojí masových demonštrácií, je to vyjadrenie nesúhlasu obrovskej skupiny ľudí s jej krokmi. Internet je pekná vec, ale aby sa niečo zmenilo treba ísť do ulíc.
ucast
| This discussion has been closed. |