Petícia za zachovanie vysielania Rádia VIVA
VIVA
Re: VIVA
Viva je nenahraditeľné,jedinečné rádio!!! Takže VÁŽENÍ, pochopte to, nemyslite stále na seba.........ale na množstvo ľudí, ktorí Vivu s radosťou počúvali!!!!!
No škoda, počúvať môžete cez web radiaviva, cez satelit, alebo z digitálneho TV terestriálu. Do rozhodnutia súdu takto núdzovo. VIVACI držím Vám palce.
Re:
Prečítajte si prosím čo napísali noviny Pravda a vyjadrenie RTR, čiže VIVA nemôže vysielať, lebo jej skončila licencia a nový subjekt nemôže vysielať, lebo súd pozastavil rozhodnutie o pridelení novej. Ale kto chce ten počúva.
SLOVÁCI ZOBUĎME SA Už KONEČNE!!!! Reptanie po krčmách nestačí!
MOR HO!
Drzim VIVE palce nech ju mame aj nadalej na NASEJ frekvencii,a nie nejakych votrelcov......
Re:
#3520: - ako v Kocúrkove .. Akože o čom je rádio bez svojich poslúcháčov ...??asi tak premýšlaju
Re: Re:
tak prečo informovali, že rádio viva môže vysielať na danej frekvencii?????? to ma naštvalo. jasne to nikto nepovedal, bolo to zavádzanie. bola som medzi prvými, kto petíciu podpísal aj s rodinou a aj s kamarátmi. tak preto ma to hnevá. Až v sobotu ohlasovali moderátori, poslednú oldiesku. takže kto klame poslucháča? moderátor správ, alebo tí ostatní. som napálená a zasa dlho nič nepodpíšem.
Pocuvam vas nadalej..
| This discussion has been closed. |