Petícia za zachovanie vysielania Rádia VIVA
Mali by zakázať súložiť ( niektorým ),aby sa už nerodili takýto chmulovia !
zrušme tajomstvá
do Vianoc zabávať, hrať hudbu a začnite vysielať "Mlčanie" non-stop!Uvedomujem si silu médií,
za 24 hodín by dokázali zmeniť svet a myslenie ľudí /naše "zvrátené paradigmi"/. Odkrývajte pravdu
o "gigantickom" podvode na "ľudstve", o prístupe technológií postavených na voľnej energii, o podvode o globálnom oteplovaní, o manipulácii počasia, o depopulácii ľudstva na planéte, o už vybudovanom NWO, o Fema-táboroch v USA, o vplyve a kontaktoch s mimozemskými civilizáciami, o skalárnych zbraniach, o utajovaní tajomstva okolo pólov zeme, atď.....
Držím palce!!!
Som zhrozená,,,čoho je opozícia spolu s neprajníkmi schopná...
Protestujem dôrazne proti zrušeniu licencie pre vysielanie obľúbeného a milého rádia VIVA...
evaluky
Dočkáme sa my obyčajní Slováci toho, že v teto krajine zvíťazí spavodlivosť, že poslanci do parlamentu zvolení ľudom, budú zastávať názory väčšiny národa a nesprávať sa ako prostitútky,ktoré idú s tým kto dá viac ? Pre koho platí rozhodnutie súdov ? Kto si môže dovoliť ich rozhodnutia ignorovať ? Len takí "ľudia" , ktorí majú okrem peňazí aj svojich podplatiteľných ľudí ( svoje konkubíny)na pozíciách v politike,na vysokých miestach v úradoch a dokonca aj v kultúre, čoho obrazom je aj snaha zrušiť rádio Viva.Držím palce aby sa táto snaha "peňažníkom" nepodarila a rádio ostalo zachované a nadalej vysielalo.Rozhodnutia súdu by mali byť raz a navždy záväzné pre všetkých obyvateľov republiky bez peňažného a sociálneho rozdielu. Zachovajte rádio Viva.
VIVA
A opýtať sa, prečo chcú silou mocou umlčať pravdu, ktorú vysielate.
Som jednoznačne za VIVU, ktorú počúvam vo dne v noci....
VIVA JE 1
sak to co sa uz SK robi, a co s vami ludmi robia je hrozne, rad by som sa opaet na SK vratil,ale ved tam sa neda zit...... DO ULIC LUDIA!!!
| This discussion has been closed. |