Petícia za zachovanie vysielania Rádia VIVA
120 sekúnd s Tiborom Eliotom Rostasom,
pravdy sa boja najme ti hore.
Vadilo by mi, keby sa tak apoliticke radio malo zrusit, resp. "predat" koli financnemu zaujmu "mocnych". Je to radio seriozne pocetelne aj v zahranici, ktore prinasa realny obraz o diani na Slovensku. Nesuhlas s neudelenim dalsej licencie tomuto radiu. Kam speje Slovensko??? Naspat do totality???
Re:
Pisete mi presne z duse ako sa hovori. Svinstvo vidim v tom, ze profesionalne radio bude zrusene koli politickej objednavke!!!
Re:
Ludia dostavaju prostrednictvom radia Viva nejake informacie z politiky, ktore im pomaly otvaraju oci, co sa nepaci niekomu. Ako dali zrusit zabavnu relaciu S.O.S s Danglom, Sklarom a dalsi, tak im ide takisto o Vivu. Ako sa toto vobec moze diat v tomto state, co sa momentalne deje. Ten SMER, ktorym sa Slovensko ubera, treba co najskor presmerovat.
Re: moj nazor
vystihol si to celkom presne,prvé čo ma napadlo keď som počul o aktivite mocných zrušiť VIVE licenciu na frekvencie bolo, že prídem o svoju obľúbenú reláciu - mlčanie, jedinú reláciu v slovenských rádiách kde sa hovorila a stále hovorí pravda bez obalu mainsreamových oblbovacích exkrementov. Hovoriť pravdu v tomto prehnitom štáte je riziko, VIVA mala odvahu dať Rostasovi priestor, čo bol samé o sebe prejav občianskej statočnosti. Vďaka masívnej podpore ľudí v petícii už nebude jednoduché umlčať mlčanie :-) , v konečnom dôsledku z toho však môže VIVA vzísť ako víťaz v prípade, že im nakoniec po urputnom boji medzi verejnosťou a oligarchiou, keďže celá táto kauza môže ( verím, že sa to stane ) byť pre rádio skvelou reklamou a aj ľudia ktorí ho doteraz nepočúvali ho začnú počúvať a tak sa stane celá snaha zmrdov kontraproduktívnou. Povedzme si to takto - skapínajúca kobyla vždy najviac kope a zároveň agónia systému so sebou prináša chyby vyplývajúce zo strachu mocných o svoje korýtka a áno - máš pravdu, mlčanie nie je jediným ostrovom pravdy v našich médiách - máme na webe slobodný vysielač a v printe zem a vek,ale povedzme si pravdu - koľko ľudí si iniciatívne vyhľadá informácie a vynaloží aspoň akú-takú snahu? Vďaka rozhlasovému vysielaniu sa informácie o skutočnom nematrixovom dianí na tejto planéte dostali k omnoho väčšiemu počtu ľudí a aj tí ktorí sa o politiku nezaujímajú a systém im je ukradnutý sa po vypočutí mlčania aspoň zamysleli - čo je zvyčajne prvý správny krok
Jednoznačne vysoko najlepšie radio na Slovensku, objektivne spravodajstvo, dobre pesničky, a hlavne ma veľmi SUPER "SOUND"!!! (ostatne tzv. "radiá" sa k tomu ani len nepriblížia...) Počúvam to celý deň v robote aj v aute. To je viac, než isté, že niekomu ide o to, aby umlčal "MLČANIE" - veľmi sa boja, že už ľuďom sa konečne "otvoria oči"!
| This discussion has been closed. |