Petícia za zachovanie vysielania Rádia VIVA
Pošlite list s právnou argumentáciou
This comment has been removed by the person who wrote it.
Som vernou poslucháčkou rádia VIVA už pár rokov, vyrastali na ňom moje deti, dnes už dospelé baby. Bola som už vlani veľmi smutná z toho, že pár ľudí malo snahu rádio zrušiť. Nechápala som to vtedy a nechápem ani teraz. Z titulu moci si pár ziskuchtivých ľudí chce niečo dokázať. Komu prekáža Vaše vysielanie? Vadí niekomu to, že rádio VIVA je apolitické? To, že hrá perfektnú hudbu,ktorá sa dá počúva a nie dnešnú "modernú" hudbu, žiaľ niekedy nepočúvateľnú? To že máte dobré a vtipné slovo, ktoré vyvolá hlavne u mňa vždy dobrú náladu?
Rad by som poznala "Judášov", ktorí zapredali rádio VIVA a za koľko strieborných. Verím v dobro a preto verím aj tomu, že zdravý rozum zvíťazí všetko dobre dopadne, lebo to už by ako vyzeralo v tomto našom Slovensku.
Preto vravím bojujme a nedajme si vziať naše rádio, najlepšie na svete.
S pozdravom poslucháčka Biba
Poslucháč rádia VIVA Milan Václav.
vypocujte si relaciu na radiu slobodny vysielac, ktore ako jedine dalo priestor spolumajitelovi radia viva dusanovi budzakovi, ktory celu kauzu objasnil:
http://www.slobodnyvysielac.sk/redata/other/play.php?file=informacna%20vojna%20-%209.12.2013.mp3
btw. pytate sa: PRECO sa vlastne take bezpravie moze diat? ale no tak. ved o tom je prave 'mlcanie' t.e. rostasa, ktore sa 'nahodou' vysiela prave na vive a vyslo aj knizne, ako mnohi vieme. tak sa uz donekonecna a dokolecka nepytajme tak naivne, lebo potom sa k nam pan Rostas prihovara vlastne zbytocne. dolezite je prist osobne na protest.
Je mi strašne ľúto čo sa deje v tejto republike.
Vládne tu iba moc peňazí a pravdu má iba ten kto
ich má?!!
Ste moje obľúbené rádio, počúvam Vás každý deň a
neviem si predstaviť, že by som o Vás prišla.
Držím Vám palce, aby ste tento boj vyhrali.
Vaša verná poslucháčka Alena
...ZOBUD SA SLOVENSKO !!!