Peticie.com

Petícia za vystúpenie z Európskej únie

Kontaktujte autora petície

Hosť#26 Sep 24, 2015, 11:24
ak neprejde peticia ya vzstupenie y EU, je potrebne uyakonit a postavit Islam, jeho prejavy a znaky, mimo zakon.
Hosť#27 Sep 27, 2015, 18:06
Myslím si, že EU nemá perspektívu a stiahne so sebou všetky štáty v nej................

This comment has been removed by the person who wrote it.

Hosť#29 Sep 30, 2015, 14:23

To čo sa v súčasnosti deje ohľadom emigrantov, je spôsob ako ovládnuť Európu. Tým, že určité skupiny ľudí vytvoria konflikt, nešťastie, bolesť, choroby, smrť v niektorej krajine –potom to ľudí vyháňa z tejto krajiny, kde žijú a oni hľadajú útočisko inde. Ale tým, že ľudia utekajú do iných krajín, vytvárajú tam podmienky pre to, aby tam mohli prísť ďalší a zakladajú tam getá, kde budú šíriť len to, čo sú oni sami naučení – bolesť, svoje náboženstvo, svoju kultúru a to zase vytvára ďalšie konflikty vo vnútri krajín kde prišli a aj medzi krajinami. Takto sa pomaly zase roznáša strach, nenávisť, neprijatie, nerešpektovanie. Túto situáciu treba vidieť v tom širokom kontexte, pretože cez ženy a deti sa nás snažia manipulovať a najviac vplývať na nútenú pomoc. Veľa ľudí, ktorí odišli zo svojej vlasti na ceste zomiera a aj tak nenájdu tú krajinu za ktorou sa vydali. Treba vidieť aj to, že sa vydali dobrovoľne na túto cestu a zároveň sú veľmi manipuľovateľní, pretože si myslia, že tu v Európe ich čaká raj. Ale Európa a štáty v nej nie sú prispôsobené na takýto nával cudzincov a inej kultúry. Migranti idú za vidinou niečoho čo nie je. Každá kultúra a štát má právo udržať si to, čo je pre jeho národ správne . Lebo každá pomoc je len do určitej miery pomocou, lebo potom sa stáva opačným pólom vykorisťovania. A Tí ktorí prišli, vykorisťujú domáce obyvateľstvo svojím nátlakom a požiadavkami a to správne nie je.

Hosť#30 Oct 10, 2015, 08:20

1. A N O

2. A N O

Hosť#31 Oct 15, 2015, 06:05
Pretože už neverím ničomu čo sa tu deje v súvislosti s Europskou úniou
Hosť#32 Oct 29, 2015, 23:39
Ja som stym nesuhlasila davno predtym ako sme do nej v stupili
Hosť#33 Nov 03, 2015, 19:25
Nehlasovala som za vstup do EU lebo som neverila sľubom, že v EU si budú všetci rovní a rovnocenní. Teraz sa to potvrdzuje. Vidíme ako EU ovláda Nemecko,ktoré sa nepotrebovalo poradiť s ostatnými štátmi keď otvorilo svoje hranice, na druhej strane žiada, aby sa všetci solidárne podieľali na riešení chaosu, ktorý vyvolali. Vnucujú nám spôsob života a usporiadania spoločnosti, ktorý nechceme. Za tie slávne eurofondy nám to nestojí. Von odtiaľ kým nie je neskoro.
Jeden z Vas#34 Dec 11, 2015, 19:09

Podpiste prosim Vas aj PETICIU PROTI STAVBE MESITY NA sLOVENSKU

Hosť#35 Jun 25, 2016, 09:11

Ja chápem, že aj mentálne zaostalí ľudia chodia po tomto svete, o ktorom nič nevedia. Ale musia robiť práve petíciu?

Hosť#36 Jun 25, 2016, 12:09
Mam dosť Bruselského diktátu.

Hosť#37 Jun 25, 2016, 15:10
Myslím si, že súčasná EU nie je schopná riešiť problémy európskych štátov. Najrozumnejšie je vrátiť sa k národným štátom a spolupracovať v oblasti obchodu.EU je úplne nefunkčná, ovládaná neschopnými ,alebo všetkého schopnými byrokratmi.Títo ľudia sa svojej moci dobrovoľne nevzdajú,ak keby sme mali na to všetci doplatiť.
Hosť#38 Jun 30, 2016, 09:19
Chcem aby bolo na Slovensku lepšie!
Hosť#39 Jul 02, 2016, 09:01
Idea veľkého európskeho spoločenstva, nie nová, ale za istých okolností a za istých podmienok iste pozoruhodná a nádejná, sa v tejto svojej najnovšej modifikácii zvrhla v diktatúru zištných a cynických byrokratov, prízračné, odľudštené monštrum...
Hosť#40 Jul 08, 2016, 22:02
najvišší čas vystúpiť z EU, lebo tie nezmysli ktoré produkujú nás zničia zotročia a záleží mi na budúcnosti mojich detí a vnúčat.
Hosť#41 Jul 25, 2016, 06:30

1. Nie

2. Nie

daga#42 Jul 25, 2016, 22:02

daga

Treba chodiť medzi ļudí po všetkých mestách a dedinách aj do Senca.
Hosť#43 Aug 02, 2016, 12:16
Vstup do EU a NATO boli lstivým zbavením Slovenskej Republiky a slovenského národa svojej zvrchovanosti. Národ a občania neboli správne a dostatočne informovaní o následkoch týchto vstupov. To bol nástroj židov-sionistov uchopiť moc nad štátmi a národmi Europy. Zo Slovenska, všetstranne rozvinutého europského štátu a spoločenského systému sa stal "trhový priestor". Slováci robia paholkov a sluhov inde a iným namiesto zveľadovania svojej Vlasti. Som proti tomu - preto som podpísal petíciu.
Hosť#44 Aug 13, 2016, 19:35
Diktat Bruselu je neunosny nechceme byt otrokmi
Hosť#45 Aug 22, 2016, 14:20
Teror EU je neznesitelny nemame uz ziadne prava nie sme zvrchovany stat
Hosť#46 Sep 11, 2016, 12:59
Lebo fandim Kotlebovcom ze sa tu konecne zacina robit pre obycajnych ludi