Petícia proti petícii za odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku
Peticia proti peticii? To ma aj daky realny vyznam? Podla akeho paragrafu?
Nesuhlasim s jednanim prezidenta Kisku,jeho proamericke zmyslanie,namiesto obhajovania Slovenskej Republiky ako prezident zhanobuje nas narod a tak isto nesuhlasim ,ze nepozval na jednanie Kotlebu hoc,by mal respektovat ze si ho zvolili v parlamet.volbach zalozil si vlastnu stranu siet ,ktora tiez kandidovala do volieb !To prezident nesmie!!
Prezident sa mal zachovať ako chlap, ako človek s chrbtovou kosťou a pevným charakterom - napriek tomu, že nechce Kotlebu v parlamente (čo nechce väčšina ľudí), mal sa stretnúť aj s ním a povedať mu to priamo do očí !
Kotleba bol regulérne zvolený - svoj hlas mu dalo viac ako 200 000 občaov. Som si myslel, že žijeme v demokratickej ktrajine, ale prezident nám ukázal, že opak je pravdou !
Je mi veľmi ľúto, že je na Slovensku toľko ľudí, ktorí s penou na ústach štekajú proti hlave nášho štátu. Nemôže sa mu rovnať žiaden doterajší slovenský prezident. Veď v Európe nejestvuje vďaka Mečiarovi prezident s tak oklieštenými právomocami ako u nás, tak prečo tie nezmyselné postoje. Alebo ho odvolať a zvoliť Kotlebu ?!
okamžite odvolať a kotleba na hrad!
Re:
Pravý volič kotlebu .. bez inteligencie vraviaci slová čo mu niekto nadiktoval.
Obhajoba Slovenskej Republiky? A pán prezident má proamerické zmýšľanie?
Milý autor! Za proamericky zmýšľajúceho by som označila skor Vás, a to už jednoducho kvoli tomuto: United States of America, ale my žijeme v Slovenskej republike!
S pozdravom
slovenčinárka Slovenskej republiky
tu nech sa podpísujú všetci zradcovia Slovenskej Republiky a slovákov.
Re:
Ale smie, ale smie. Nebude sa stretávať s fašistami. Aký ste zrazu spravodlivý, keď ide o fašistov!!! Hanba!
Re:
Žijeme v demokratickej krajine, prezident je demokrat! Prečo chcete, aby sa stretol s fašistami? Rozmýšľajte a nepíšte nezmysly!!!
Re:
Práve že sa zachoval ako chlap s chrbtovou kosťou!!! Ďakujeme mu za to!!!
Re:
Chcem veriť, že si to napísal len zo vzdoru alebo z blbosti. Lebo ináč je to obrovská hanba tvojich rodičov!!!
Nikto, kto chce branit demokraciu na Slovensku, tuto peticiu predsa nemoze podpisat. Nenechajte si vymyvat mozgy a bránme demokraciu.
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.