PETÍCIA NA OCHRANU DETÍ PRED ZNEUŽITÍM SOCIÁLNYM SYSTÉMOM ŠTÁTU
PETÍCIA NA OCHRANU DETÍ PRED ZNEUŽITÍM SOCIÁLNYM SYSTÉMOM ŠTÁTU / Oznamy / Boj za rodinu sa začal ! pozrite si aj další oznam pod týmto..toto su novinky.. / Komentáre
|
Hosť |
#12013-09-18 10:40Ahoj zajimalo by mne jestli Vase petice by sla prelozit do anglickeho jazyka .Rada bych ji predala vasim jmenem J.Hemmingovi a parlamentu EU k projednani .Dekuji za odpoved Buresova Eva |
|
| |
|
Hosť |
#22013-09-18 17:32DAKUJEME ZA PETICIU A TESIME SA AKO AJ NASE TRANSPARENTY NA KOSICKY -POCHOD ZA ZIVOT 22.9, 2013, DRZIME PALCE ! |
|
| |
|
Martin Hosť |
#32013-09-18 19:26Prepáčte ja vážne po týchto odkazoch začínam ľutovať že osm nejakú petíciu podpísal. Začalo sa to tým, aby sme sa vzorpeli proti nejakej juvilejnej justícií o ktorej vlastne nič nevieme. Táto požiadavka znela vlastne celkom rozumne. Ale končí sa to zase fanatizujúcimi rečami o tom ako sa nám homosexuáli snažia ukradnúť deti, o tom ako náše deti budú v škole preučovať na homosexuálov.. Nehnevajte sa na mňa ale toto sú rovnaký ľudia ako vy. Narodili sa v tradičnej rodine rovnako ako vy, a neviem prečo by sme ich mali takto hromadne očierňovať. |
|
| |
|
Hosť |
#4 Re:2013-09-24 16:04#1: - Dobrý den neviem kto ste... a neviem ani či by to malo zmysel nejaký.. ešte Hamming možno by vedel poradiť ale EU nám to tlačí.. akže sa bojím aby skor nevyvinuly ešte väčší tlak na SR aby to prijali aj napriek tlaku ludu. Ja neviem to preložiť a ozaj málo ludí je aktívnych ale ak máte Vy kontakty a chcete sa pripojiť budem len rada.. skúste mi toho napísať viac.. ja mám tiež kopec nápadov ale s realizáciou potrebujem pomoc.. už teraz je toho na mna vela..
|
|
| |
|
Hosť |
#5 Re:2013-09-24 16:27#3: Martin - ja si myslím že ste sa dali zmanipulovat mediami ktoré tak ako vždy informuju o tom že sa nič nedeje.. ale deje sa po celom svete, napriek tomu, že je také informacne embargo na tom, sa k dôkazom dá dostať.. tak si viete predstaviť aká musí byť skutočnosť.. ja netrvdím že na Slovensku je to tak už aj ked niekolko prípadov tu už máme a to ešte nie je celá juvenilka u nás prijatá .. ale žial zahraničie takto funguje.. a ja proti homosexuálom nič nemám oni su obete ktoré zneužíva štát a eu aby si pretlačili svoje záujmi a záujmom je zníženie populácie.. je to vidieť v každom smere a len slepec to už nevidí..a poklada za konšpirácie. My máme práveže az vela informácii a venujeme sa tomu .. preto tvrdím to čo tvrdím...pozor na to.. méda si robia srandu z nás že košpirujeme že homosexuály beru deti a pedofily.. ale to nieje pravda ! tieto prípady sa stávajú a nie zriedka..a že prednostne tam kde majú adopciu povolenú homosexuály tomu tiez verím pretože juvenilka ide ruk v ruke zo sexualizáciou detí, spoločnosti a tzv. homofobiou.. a rovnosťou pohlavý..atd.. Média ale odvádzajú takto pozornosť od jadra problému pretože týmto nás nemôžu zosmiešniť..pretože dôkazy su jasné.. deti odoberaju rodičom.. bez dovodne..pre hlúposti a tý rodičia teda trpia a tý rodičia páchajú samovraždy.. tomu neveríte.. ? Ja by som tiež nedokázala žit bez dietata Vy áno ? ako dlho ?
|
|
| |
|
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Hromadná pripomienka k návrhu nariadenia vlády SR, ktorým sa ustanovujú podrobnosti rozpisu finančných prostriedkov zo štátneho rozpočtu pre školy a školské zariadenia
11250 Vytvorené: 2025-11-20
PETÍCIA PROTI VÝSTAVBE VETERNÝCH ELEKTRÁRNÍ V ZÓNE ZÁPAD A V ZÓNE VÝCHOD
2080 Vytvorené: 2025-12-02
PETÍCIA PROTI VÝSTAVBE VETERNEJ ELEKTRÁRNE V ZÓNE ZÁPAD (OKRES HLOHOVEC)
1617 Vytvorené: 2025-11-21
ZACHOVANIE VLAKOVEJ LINKY ZVOLEN-ŠAHY A SPÄŤ
1598 Vytvorené: 2025-11-26
PETÍCIA ZA ZABEZPEČENIE USTAJNENIA KONÍ A ZACHOVANIE ČINNOSTI OZ PARKÚR TEAM SLAVOJ PREŠOV
1475 Vytvorené: 2025-11-23
Odvolanie štátneho tajomníka Melichera z funkcie.
1404 Vytvorené: 2025-11-20
Hromadná pripomienka za zakotvenie životných partnerstiev do nového občianskeho zákonníka
1132 Vytvorené: 2025-11-30
Petícia proti odvolaniu súčasnej riaditeľky Základnej školy v Tatranskej Lomnici a ochranu tatranského školstva pred politizáciou
882 Vytvorené: 2025-12-10
Hromadná pripomienka verejnosti k návrhu občianskeho zákonníka
752 Vytvorené: 2025-12-01
Petícia za odstúpenie ministra vnútra Šutaja Eštoka
6478 Vytvorené: 2025-11-11
Výzva premiérovi Ficovi - prestaňte chrániť priateľa sexuálneho predátora
567 Vytvorené: 2025-12-03
Podpora hromadnej pripomienky verejnosti k návrhu zákona č. 328/2002 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 328/2002 Z. z. o sociálnom zabezpečení policajtov a vojakov a o zmene a doplnení niektorých
1099 Vytvorené: 2025-11-14
Petícia proti VETERNÝM PARKOM a za zrušenie povinnosti zaviesť na území SR energiu z vetra
814 Vytvorené: 2025-11-02
Za dostupnú zdravotnú starostlivosť pre detí v okrese Trebišov
385 Vytvorené: 2025-12-04
Petícia za zriadenie Múzea v Hanušovciach nad Topľou
379 Vytvorené: 2025-11-30
Chceme žiť v komunite: otvorený list ministrovi práce, sociálnych vecí a rodiny a poslancom Národnej rady Slovenskej republiky
378 Vytvorené: 2025-11-18
Petícia za legislatívne obmedzenie registrácie na sociálne siete pre deti mladšie ako 16 rokov, registrácia len s OP a s biometriou tváre a efektívne riešenie obchádzania pravidiel
6494 Vytvorené: 2025-04-16
PETÍCIA ZA SLOVENSKO BEZ VETERNÝCH PARKOV
15723 Vytvorené: 2025-05-12
PETÍCIA za odloženie účinnosti VZN Mesta Košice č. 241 v znení doplnku o rozšírenií zóny regulovaného parkovania na Sídlisku KVP o 2 roky po dobudovaní parkovacích miest
923 Vytvorené: 2025-11-04
PETÍCIA za zachovanie pôvodných otváracích hodín osobnej pokladnice Kysak
235 Vytvorené: 2025-12-02