Peter Petras opatovne ziskanie Rainerovej chaty
Verím, že sila verejnej mienky v tomto prípade pomôže zabrániť krivde.
Eliška
Mgr. Katarína Nováková
Milujem Tatry, ten pokoj, pohodu a milujem stretávať sa s ľuďmi, ktorí vnímajú svet srdcom a merajú takým metrom hodnôt ako ja... Pán Petras je človek, ktorý dal Rainerke svoje srdce i dušu a robí to úžasne. Boli sme tam s partiou len nedávno a cítili sme sa v jeho prítomnosti ako na návšteve u svojich príbuzných... Zákony sú na to, aby pomáhali - zákony tvoria ľudia - tak nech sú ľuďmi a nech ich formujú tak, aby mali šancu v tejto spoločnosti ľudia so správnymi životnými hodnotami, aby ich mohli podávať ďalej ostatným - tú šancu musí pán Petras mať... Iný výsledok, ako kladný, ani nepripúšťam. Držte sa. Adriana Martonová
Čo si už u nás môžu niektorí "tiežpodnikatelia" dovoliť...za to by už dávno v inom štáte sedeli v base.
Držím palce, pán Petras a želám pevné zdravie a nervy, v boji s nespravodlivosťou.
Michalčík, Trnava.
Ak by som bol Boris Kolar / a nie akoze som Boris Boča /, tak by som tu chatu kupil sam a daroval ju panovi Petrasovi.
Ale som iba Boris Boča, zial ing., teraz bez prace.....
Nech Vam Pan Boh žehna a pomaha.
Zdeněk
Držím p.Petrasovi palce, nech si dám u neho opäť ten skvelý čaj.....
Ale zakon mal by chranit v prvomrade pracu , a p. Petras vela tam dal .
Podpora ľuďom za srdce a zo srdca. Petrasovci a ich Rainerka si určite podporu zaslúžia, veď rozdávajú radosť. Neberte im ju, je to zlé rozhodnutie kohokoľvek. My sme generácia ,ktorá Vám poslúži, len nás nechajte dožiť tam, kde sú naše korene. Petrasovci, dobre to dopadne ,určite. Kerdík.
| This discussion has been closed. |