Peter Petras opatovne ziskanie Rainerovej chaty
Ak je ešte štipka zdravého rozumu v hlavách našich "najmúdrejších a neomylných", potom nech tá štipka rozumu zapracuje aspoň tak, ako maká chatár s krošňou 90 kg nákladu, a na rozdiel od nich ho práca baví a miľuje ju a nechce nič viac, iba ďalej pracovať. tak mu ju neberte! Držím Vám palce p. Petras.
Politiku nesledujem už veľmi dávno, aby mi nebolo na vracanie, ale z tychto komentárov som vyrozumela, že štátne lesy ?... chcú vyhnať pána Petrasa z jeho chaty. Tak náš štát rozhádzal veľké stradegické firmy cudzincom a chýba im nejaká chatička. No to je úroveň! Fúúúúúúúúúj, že sa nehanbia, chudiatka iste by bez nej neprežili. Pre takéto výstrelky nesledujem politiku, že by mi nebolo stále na vracanie. Držím Vám palce pán Petras a želám veľa síla pevných nervov, budete ich potrebovať
nikdy som na tejto chate nebola, ale sledujem v médiách, ako sa ľudia o ňu starajú,vynášajú hore tony potravín, vecí a potrebností, aby sa tam turisti cítili dobre - je to niečo, ako kultúrna pamiatka a kultúrne pamiatky si vážime a staráme sa o ne - nerušíme ich!!!!!!!!!!!
P. Petráš sa tam narobil "jak jedno hovädo" a teraz má nejaký chamtivec a darebák zlíznuť smotanu???!!!!!!
To už ozaj na Slovensku nie je spravodlivosť a zdravý rozum???!!!!!
Nedovoľme to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie vsetko je len o peniazoch, horske chaty su hlavne o ludoch, zanietenych ludoch, pre ktorzch to nie je len praca. DRZIM PALCE!
| This discussion has been closed. |