Peticie.com

Park Pod Záhradami

Predmetom petície je:

Hosť#1 Sep 28, 2014, 08:47
Vážení členovia petičného výboru, aj ja ako Dúbravčan od r. 1976 som za to aby bola zachovaná zeleň v Dúbravke, aby sa nezahusťovalo. Zahusťovanie prináša zisky investorom a straty obyvateľom Dúbravky. Ako politicky nestranného občana Dúbravky ma poburuje zneužívanie tohto problému na politickú agitáciu pred voľbami.Viď článok V Bratislavských novinách zo dňa 25.9.2014. Na merito veci nemá vplyv čo povedal starosta MČ Dúbravky, ale kto predal pozemok v parčíku na ul.Belopotockého a podpísal zmluvu o prevode vlastníctva na developera. Ten sa pochopiteľne domáha uplatniť svoje vlastnícke práva a z transakcie profitovať.Svoj hnev ako občania Dúbravky by mali obracať k tomu primátorovi Hl. mesta ktorý profitoval na tejto transakcií/ je úplne jedno či ekonomicky alebo politický/ a nie k tomu kto sa snaží len nejako rozumne z problému vyjsť bez. Zastupiteľstvo Hl. mesta Bratislavy schválilo výmenu pozemku, za pozemok ktorý je v jeho vlastníctve. Hlasovanie o predmetnej veci v miestnom zastupiteľstve nemohlo a ani nemôže zmeniť nič na veci, že o zámene rozhoduje vlastník nehnuteľnosti. Vlastníkom nie je MČ. Vidím že Vaše OZ sa neriadi žiadnou morálkou, cťou ale zásadou že v politike účel sveti prostriedky.Na to sú dobré aj polopravdy a zavádzanie. Vytĺcť politický kapitál pre nášho kandidáta na starostu je dovolené akým koľvék spôsobom. Pritom mám silné podozrenie že uvedený článok nepísal nikto z OZ. Občan Dúbravky Ing. Adalbert Múdry

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.