Petícia za odstúpenie ministra vnútra p. Kaliňáka
Re:
Podpisal som aj ja, lebo trpim aj s mojou rodinou pre nefunkcnost rezortu policie. Skorumpovani policajni dostojnici kryju zlocinecke organizacie a spolupracuju s nimi. Policajni zbor v totalnom rozklade.
Re:
Ano, mafia ovlada cely stat a Kalinak je zodpovedny za uplny rozklad policie, za nefunkcnost rezortu, kde vysoki policajni dostojnici kryju a pomahaju drogovemu organizovanemu zlocinu. Kde este na svete sa toto deje ? ? ?
Re: Basternak je mala ryba a primitivny ujo z umyvarky
V tejto súvislosti je potrebné sa pozrieť aj na sériu podvodov ešte z času financministra Počiatka a Kaliňáka ako ministra vnútra, ktorí organizovane podpisovali tzv. "vratky DPH" 78 000 000 EUR za niekolko rokov. (Tatra Trade Corporation, presunutá do Prešova z BA, kvôli synovi sudcu Dohňanského - kamoš pána Harabina, ktorý v tom lietal) . Kryl to Kubánek, Šulaj, šéf VÚC Prešov atď.
Chce tu niekto tvrdiť, že exportovať 400 000 000 EUR (20% z toho = 80 mil. EUR) za cca 4 roky ide bez povšimnutia Daňového riaditeľstva?
Kaliňák je podozrivý, doslova je verejným tajomstvom, že je homo. Jeho manželku ani nevidno...
Kaliňák sa vyjadril úplne arogantne, že "kategoricky odmieta spájanie s kauzou" - jasné, vyšetrovateľovi povedal (využil svoje právo), že odmieta vypovedať vo veci a kateg. odmieta spojenie. A vyšetrovateľovi to stačilo, špeciálnemu Kováčikovi takisto???
- Skor by mali dat mimo zakon strany Olano a stranu Sas.Za rozvracanie Slovenskej republiky. Zneuzivaju tragicku smrt dvoch mladych ludi.
| This discussion has been closed. |