Opakovane žiadame o zvýšenie príspevku na opatrovanie
Skutočný sociálny štát je taký, ktorý sa stará o chorých a starých občanov. Nie o lenivých a vyvolených, ako ten náš.
Politici si neuvedomujú, že títo rodičia slúžia tri osemhodinové smeny denne, vrátane víkendov, sviatkov a prázdnin. Dokonca aj keď sú obchody zo zákona zavreté. Že v noci sa spí? Myslia si to aj susedia?
Nie je možné dôstojne zaopatriť človeka pri tejto kompenzácii!!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Mamičky si zvýšenie príspevku zaslúžia.
lebo opatrujem ťažko postihnutého syna - mimochodom po preočkovaní ...a keďže je dospelý, nedostanem ani 220 euro, lebo má svoj dôchodok, a tak sa príspevok kráti....takže 157,-
Sú potrestaní dvakrát. Po zdravotnej aj finančnej stránke. Držím organizátorom petície palce a verím, že sa to podarí. Náš štát sa k takýmto ľuďom chová veľmi kruto a bezohľadne.
Lebo som matkou na opatrovateľskom a viem o čom to je! Študovala som aj stále študujem, pracovala som od skončenia strednej školy. No odkedy mám postihnutého syna pracovať nemôžem. Preto máme byť my rodičia opatrovníci potrestaní? Lebo nemôžeme? Kto z veľactených politikov by si to s nami vymenil? Ani jeden! Ale hádzať nám odrobinky ako žobrákom, to sa neštítia! My nie sme v tejto situácii dobrovoľne! Keby som mohla nastúpim do práce hneď zajtra a nežobrem o tie drobné! Nemáme nárok na dovolenku, ani na žiadne vymoženosti, a už vôbec nie na liečenie našich neduhov u špecializovaných odborníkov v zahraničí. Na to nemajú nárok ani tie naše detičky! Na to majú nárok len vysokopostavení politici, ktorým vlastne ani nič nie je. Máme svoje účty, a to treba platiť! Kde je ešte strava a pod.? To je hazard s ľudským životom! Preto som to podpísala!!!
| This discussion has been closed. |