Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku
Ľudia ho volili len preto lebo ich zaslepil tým, že má nadáciu a preto musí byť automatický dobrý človek,ale prečo nepovedal aj to, koľko na tej nadácii zarobil. Nadácie majú byť neziskovky a nie aby sa na nich zarábalo a peniaze sa ani nedostanú k obdarovaným. Je to hajzel ako všetci "kravaťáci".
Dal som svoj podpis, no kým sa ľudia nezobudia tak to bude prd platné. Treba sa spojiť a výjst do ulíc a nie sa len pozerať a riešiť to po internete.
Ak prezidenta Kisku ako prezidnta respektuje aj obcan ktor.si ho nezvolil preco on arogantne a mocensky ignoruje volicov ktory si Marina Kotlebu vol.??? niekomu stupla moc do hlavy a straca usudok,nik preca netvrdi ze ma byt jeho kamarat alebo že ma zdielat jeho postoje a myslienky,niekto tu evidentne nepoch.co to demokrat.stat je,a v takom prip, nás ako stat preca nemoze reprez. tento clovek ktory zbohatol na chudobe slovakov-Triangel-Quatro a teraz je s neho dobry ale nie Anjel.
pretože celý postoj p. Kisku bol nedemokratický a hlavne zlyhal ako štátnik. hanbím sa za to , že som ho volila a veľmi to ľutujem. Kotlebu si zvolili občania tejto krajiny , volila som ho aj ja , ak budú predčasné voľby , budem ho voliť opäť, tie hlasy dostal, preto , že poukázal na to , čo nikto nechcel. Obhajuje záujmy Slovákov.
:D to tu podpisujú nejakí Kotlebovci? :D Chorí ľudia.... Nevidím nejaké odôvodnenie v tej petícii.... Podstatná vec. Prečo chcete odvolať perfektného prezidentna? Je to najlepší prezident akého doposiaľ máme...
A koho je prezidentom? Ani vláda jednej strany nebola vládou všetkých občanov! Bolo to len o 40 percentách zúžastnených voličov!
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.