Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku
Falšovanie podpisov
PODPIS
podpisal som 2x lebo jedna forma sa nenacitala kompletne, ak je podpis zaregistrovany 2x jeden prosim vymazte
Re:
su tam aj taki, co maju ako mesto Kocurkovo a podobne. Vela je tam falosnych...
This comment has been removed by the person who wrote it.
Ja som sa podpisala len raz,ale chcela som si overit ci to nabehlo a po prejdeni viac ako 300 stran som sa nenasla...co mam robit?ako si to mozem overit?
podpísala som iba raz na vlastné meno. Ďakujem za pochopenie.
§ 176 Trestného zákona: Podávanie anabolických látok
(1) Kto neoprávnene podá osobe mladšej ako osemnásť rokov anaboliká alebo iné prostriedky s anabolickým účinkom na iný ako liečebný účel
a) vo väčšom množstve, alebo
b) hoci bol za taký čin v predchádzajúcich dvadsiatich štyroch mesiacoch odsúdený alebo za obdobný čin v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch postihnutý,
potrestá sa odňatím slobody až na tri roky.
(2) Rovnako ako v odseku 1 sa potrestá, kto neoprávnene podá osobe anaboliká alebo iné prostriedky s anabolickým účinkom na iný ako liečebný účel v súvislosti s účasťou takej osoby na organizovanej športovej činnosti
a) vo väčšom množstve, alebo
b) hoci bol za taký čin v predchádzajúcich dvadsiatich štyroch mesiacoch odsúdený alebo za obdobný čin v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch postihnutý.
Ahoj. Ja som sa podpísala iba raz. S pozdravom Monika.
S pozdravom Martin
This comment has been removed by the person who wrote it.
Alebo z jedneho počítača hlasuje viac ludí čo je úplne bežné.
Da sa cakat,ze budu robit podrazy.
Re:
Koho to kur** zaujima, ze TY si podpisal len raz?! Normalne mi povedz, co si si myslel, ked si posielal tento komentar, to by ma fakt zaujimalo.
Kolko musi byt minimalne podpisov aby sa to zacalo riesit?