Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku
Prezident si nemá dovoliť spochybňovať vôľu voličov!!!
Nepodpisujem to preto lebo som nastvana,ale preto lebo som ho volila a bol akymsi vzorom a sklamal ... Takto detinsky sa hlava statu nechova, ze bude dupkat ako male decko a nazyvat niekoho fasistom bez dokazov. Sklamal v tom ze nic z tych predvolebnych slubov nesplnil,je len jedna z dalsich babok...a to ze Kotleba nieje manipulovatelny znamena hrozbu pre vsetkych. Dufam ze coskoro nastane poriadok a ze sa raz aj p.prezident bude chytat za hlavu ako sa choval.
ak dokazal 200 000 ludi za odlisný nazor oznacit za menejcenných nezastava teda cely narod ...tak budis .... nech dali ludia hlas komu dali ..je to ich nazor ich hlas... AJ SaS pred rokmi oznacovali ako skazu mladých ludi ci buducich dilerov marišky a su tu........ tak na !!!!!
Stale lepšie ako ten cesky prezident :D dvaja exoti-kokti
Gašparovič bol aspon tupý ale spravodlivy
Re:
A ešte aj že kotleba je fašista... A čo je potom Nemecko alebo svajciarsko... Oni nie sú fašisti... A rasisti... Hej my sme rasisti... Ale nas môžu cigáni okradat... Znásilňovat.. A nadávať nám... To je OK... A pán kiska by to mal poznať... Keďže pochádza Z mesta kde ich je hojne... Alebo keby jeho deťom ublíži niekto z nich... Tak potom by možno zmenil názor... Inak tomu nebude rozumieť čo je to strach ist na ulicu...
Pretoze od zaciatku s nicim,co robi, ako komentuje nesuhlasim...po tychto volbach,ako ho nezaujima nazor 200 tisic ludi...konec...
TOTO NIEJE NAS PREZIDENT...A HOVORIM VAM, BUDUCE VOLBY CELA NASA RODINA BUDE VOLIT KOTLEBU.....AJ MOJI RODICIA,CO SU NA DOCHODKU A VOLILI FICA!!!!
A nevolil som lsns .
| This discussion has been closed. |