Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku
...veľká škoda, že elektronická petícia nie je zákonným prostriedkom na vyhlásenie referenda. Aj tak by som bol ale rád keby túto petíciu podpísalo čo najviac ľudí, aby boilo vidieť že vojnový štváčov a vlastizradcov tu nechceme.
nevím, jestli můžu podepsat, když nejsem občanem SR, ale plně tu petici podporuju I u nás je těch vlastizradcu, plno od poslanců k novinářům, ale naštěstí náš prezident k nim nepatří.
Preco tento rusky chuj nejde do ruska?
dobry napad, taky zoznam kokotov sa moze hodit. Ste tu uz vsetci?
Asi rozumiete preco sa Vam nepredstavim, vsak
Bratia Slováci, držím vám palce.
Suhlasim,aby prezident Kiska odvolany,je to hanba slovenskeho naroda.Ja som ho nevolila.Hanbim za prezidenta Kisku!!!!!
Re: Re:
musím sa ti zasmiať :-D pretože jediná propaganda ktorá tu je je americká A to už 20 rokov. Stačí si pozrieť americký film A vidíš tam udatnych Američanov ako zachraňujú svet pred Rusmi. No práve americiania vedú alebo viedli nezmyselné vojny po celom svete. Rusi nemajú žiadnu propagandu, oni to nepotrebujú ;-) to skôr ty si vygumovany S médií ktoré bam stále tlačia do hlavy že Amerika ide spasiť svet A rusi sú ty najhorší. Najskôr si over fakty A potom píš takéto kraviny.
text petície
Odporúčal by som autorom petície, aby preformulovali text petície. Je nedôsledne napísaný, s pochybným slovosledom a celkovo mohol by obsahovať viac argumentov.
Kiska pracuje pre CIA.Preto kona v zaujme USA.Vidno to aj na jeho falosnych a postupnych krokoch.A Ukrajinu likviduju len v zaujme USA.Takze Kiska je zapredanec a blizky spolupracovnik s USA cez CIA.Americke velvyslanectvo v Prahe je basta CIA a riadi vsetko v Europe atd. v zaujme USA.Kiska uz nema nic spolocne so Slovanmi.Kludne mu mozu dat americke obcianstvo a nech ide byvat do USA.Taku peticiu za jeho deportaciu do USA by som tiez s radostou podpisal.
| This discussion has been closed. |
Nie nie nie......