Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku
Re:
Kiska sa už pri nástupe do funkcie takto sám prihlásil k fašizmu,
a teraz chce kričať na iného, v štýle Zlodej kričí - chyťte zlodeja
(táto propaganda mi je odkiaľsi povedomá...)
Hociktorého Bezdomovca si úprimne vážim oveľa viac ako pána ... "prezidenta" Andreja Kisku
Kvoli extremistovi odvolavat prezidenta???
Ludia neblaznite. 2. svetova vojna a ani genocida v europe nemuseli byt, keby niekto podobne zasiahol proti Hitlerovi este v jeho zaciatkoch, ked mal "len" taku popularitu ako Kotleba. Ked si nastudujete vzostup Hitlera a vzostup Kotlebu, tak najdete vela spolocneho. A o tom ze maju podobne nazory a podobnu nenavist voci niektorym skupinam ludi je vidno uz davno - aj ked Kotleba trosku zmiernil retoriku, aby sa dostal vyssie.
............................. Hallóóó ...........v roku 2019
si my Národ slovenský zvolíme nášho pána Prezidenta Anjela Kisku opäť......
======================
Bravó Kiska = s Nacistami sa N E R O Z P R Á V A !!!!!!!
Bugár zabásnil o hnedom Slovensku, Cigáni sa začínajú búriť, veľmi ich urazil.
V súvislosti so zrušením div.predstavenia Brezne sa vyykytla otázka, či sa budú páliť aj knihy. Prečo nie, všetky o scientológii aj s členmi tejto sekty...
Petíciu som podpísal preto, lebo Kiska obhajuje záujmy židovských finančných skupín, oligarchov, a nie záujmy občanov tejto republiky, ktorí si mimo iných zvolili pána Ing.Mgr.Kotlebu v SLOBODNÝCH A DEMOKRATICKÝCH VOĽBÁCH!!! Nepozvanie ĽSNS na rokovanie o vláde boľ jasný a zreteľný pľuvanec do tváre 210 tisícom voličov, ktorí volili pána Ing.Mgr.Kotlebu a ĽSNS! Kisku som volil za prezidenta aj ja, za čo sa teraz nepredstaviteľne hanbím!
Ukrajinská agentura Unian dnes priniesla správu, že slovenský prezident žiada RF o prepustenie Savčenkovej, teda ten ukrajinskej zrúdy, ktorá chcela predávať orgány padlých na Donbase, naviedla snajperov, ktorí zabili dvoch novinárov a ako priznal aj terajší ukrajinský prokurátor, zatkli ju keď vykrádala golfový klub. Na Slovensku sa táto správa neobjavila.
Zrúda tiahne k zrúde
Re: Kvoli extremistovi odvolavat prezidenta???
#3208: Mato - Kvoli extremistovi odvolavat prezidenta???
Mato... Mato
"nenavist voci niektorym skupinam" ... https://www.youtube.com/watch?v=i_0S5Z8aH-w
| This discussion has been closed. |